"Trnci su me prošli"

Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

Maja Bajamić Maja Bajamić Zeljko Hladika/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prometna nesreća Maje Bajamić - 1 Prometna nesreća Maje Bajamić Prometna nesreća Maje Bajamić - 2 Maja Bajamić Maja Bajamić - 2 Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +19 Maja Bajamić (Foto: John Pavlish) Galerija

Maja Bajamić doživjela je težu prometnu nesreću na autocesti, nakon koje se oglasila na svom Instagramu.

Naša pjevačica Maja Bajamić objavila je na Instagramu fotografije i snimku svog smrskanog automobila nakon što je doživjela težu prometnu nesreću na autocesti i šokirala svoje pratitelje.

"Jesi svjesna da ti je danas novi rođendan? - rekla je mlada policajka na autocesti nakon što sam s njezinim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala. Prometna zvana totalka.

Iako sam htjela krenuti sinoć, lijevo svjetlo koje je crklo prije puta bilo mi je znak da nakon što ga mehaničar popravi odem ipak na spavanje i krenem ujutro i isti dan se vratim jer večeras nastupam.

Krenula sam tako jutros rano na pogreb ‘biti tu’ uz rijetku osobu iz rubrike ‘moji ljudi’ koja je izgubila tatu. Plan je bio oko 16, 17 h krenuti natrag za Zagreb, upjevati se, uskočiti u haljinu, štikle, make-up i friz i otpjevati svoj dio na slavlju,  zamislite, rođendana.

Sinoć sam prvi put u životu htjela otkazati angažman koji sam potvrdila jer sam osjećala neopisivo veliku emocionalnu težinu, jer uz ovu vijest, još je jedna bliska osoba vrlo nedavno teže stradala u prometnoj nesreći. Ja sam hipersenzibilna osoba i svatko tko je, zna o čemu pričam. Svatko tko nije, voljela bih da sazna da postojimo. I između ostalog, pišem ovo i zbog toga.

Nazvala sam kolegu uz kojeg pjevam taj svoj dio i rekla kako se osjećam i da nikad nisam imala takav osjećaj. Presudila je kao i uvijek profesionalnost i ono ‘bit će dobro’ jer ljudima koji se profesionalno bave ‘uveseljavanjem drugih ljudi’ glava je u torbi i na cesti stalno, iz tuge i raspada do sreće i osmijeha dijele nas milisekunde i unutarnja postavka ‘sretan mood’, ispod kojeg su prečesto oceani težine i još jedanput neće biti ništa novo i preživjet ću.

Do ovog trenutka. U ovom rođendanskom trenutku čuda je previše. Putem sam molila krunicu sv. Riti, svetici kod koje sam ‘na pretplati’ i za koju, evo, još jednom imam sve preporuke. Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk, kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi nekoliko sekundi koje nikad neću zaboraviti.

Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se zračni jastuk nije otvorio i ne mogu vjerovati da nemam ni ogrebotinu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)

Kao i svijest o tome da u tom trenutku nije bilo nikoga ni ispred, ni iza, ni u desnoj traci. Kao trenutak u kojem minutu-dvije poslije automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam ok, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve ipak je.

Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je provjerio jesam dobro rekao ‘postavit ću trokut’. Otvorio je prtljažnik i postavio ga. Pružila sam mu ruku i osjetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Nazvala sam instinktivno i na vlastito iznenađenje osobu koju sam u životu imala premalo, a najmanje onako kako sam trebala. ‘Tata, imala san težu prometnu, šta sada, kako se to sad dalje?’ Novo nam je to sve, ali uspjeli smo sanirati stvar. U svom kaosu bila sam sretna što ga mogu nazvati.

Bila sam sretna što je napokon bio tu baš kada sam ga trebala, baš kako sam ga trebala. Bila sam sretna što je to bio baš on.

- Jeste li voljni pristupiti alkotestu? - Naravno. Kad su nule poispadale, rekla sam: ‘Emocije su moj alkohol’, a promislila: ‘Za to nemate test i bolje da nemate. Mlada policajka pitala me hoću li vodu, cigaretu, sjesti. Imam vodu, hvala, ne pušim, sjedila sam sada u kombiju. Ali voljela bih skupiti i posložiti svoje stvari i malo se našminkati (je*ena djevica u horoskopu s profesionalnom deformacijom ‘uredno i lijepo’).

Sara je poslala poruku kako sam i opalila sam ovu sliku. Postala je inspiracija za cijelu ovu priču. Često je ovo ispod odraza u ogledalu, unutarnja slika mnogih od nas koji uveseljavamo druge. I ne samo nas. I to je u redu. Dobra vijest je da Ljubav može iscijeliti sve. Ja još uvijek učim. Slušajte svoj unutarnji glas, nazovite ljude koji vam nedostaju, grlite se, odmarajte, opraštajte, molite i volite. Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana. Na putu sam, pjevam večeras na rođendanu, slavim i svoj 17. 2. 2024.", napisala je Maja u podužoj objavi.

"Prijo moja dobra, hvala Bogu da je sve dobro. Trnci su me prošli. Čuvaj se, volim te", "Isuse, Majo... Dirnula si me. Sretan ti novi rođendan, nek te Rita i dalje čuva", "Čuvaj se, Majo", "Sretno i ne ponovilo se", "Majo, najbitnije je da si živa, sačuvao te Bog", "Brzi oporavak, drži se", "Čuvaj se i neka tebi nije ništa", samo su neki od brojnih komentara podrške koje je dobila od svojih pratitelja.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 2 Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 3 +18 Aleksandra Prijović - 19 Celebrity U Prijinoj publici osvanuo je zanimljiv transparent, a kada je obukla majicu s dobro poznatim natpisom nastalo je ludilo!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Griselda Blanco Griselda Blanco +0 Sofia Vergara Zanimljivosti Bivši partner kokainske kume priznao: "Pokušala me je ubiti nakon što sam je prevario, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene