evo što ga je spasilo!

Bivši partner kokainske kume priznao: "Pokušala me je ubiti nakon što sam je prevario, ali..."

Sofia Vergara Sofia Vergara Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Griselda Blanco Griselda Blanco +0 Sofia Vergara Galerija

Nedavno je na Netflix stigla najnovija biografska kriminalistička drama u obliku miniserije pod nazivom Griselda, a sada je njezin bivši partner Charles Cosby progovorio o njihovu zajedničkom životu.

Griselda Blanco, poznata i kao kokainska kuma, čija je kriminalna karijera pretočena u sada već Netflixovu hit-seriju, pokušala je ubiti i jednog svog partnera s kojim je tada bila u ljubavnoj vezi nakon što je saznala da ju je prevario.

Bivši partner kolumbijske narkošefice Charles Cosby, koji je djelovao u Miamiju od 1970-ih do ranih 2000-ih, danas je za This Morning progovorio o životu sa šeficom kartela koja je ubijena 2012. godine.

Charles, također bivši trgovac kokainom iz Oaklanda u Kaliforniji, otkrio je da ga je Griselda pokušala ubiti nakon što je bio nevjeran.

Pogledaji ovo Griselda Blanco Zanimljivosti Mjesečno je zarađivala 80 milijuna dolara, a zbog onoga što je učinila muževima prozvali su je crnom udovicom!

"Pokušala me ubiti jer sam je varao. Unajmila je istražitelja da me prati, a on je otkrio moju mrežu laži, prijevare i izdaje, pa me pokušala ubiti. Nakon toga sam joj oprostio. Ispričala se i sve je bilo kao i obično", priznao je Charles.

Također je progovorio nešto više o atentatu koji je preživio zbog Griselde te je otkrio da mu je pancirka spasila život.

"Bio sam oko tri kilometra od mamine kuće u Kaliforniji i dva tipa u Mustangu zapriječila su mi put te su počela pucati na mene. Srećom, nosio sam pancirku i upila je četiri metka", rekao je pa dodao:

"Kada smo razgovarali četiri dana nakon incidenta, rekla mi je da je bila ljubomorna. Njezina je stvar bila u tome da ona stvarno nije voljela bjelkinje, a ja sam izlazio s bjelkinjom. Varao sam Griseldu s plavokosom bjelkinjom plavih očiju, pa je to još više potaknulo njezin bijes."

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Jedna od najseksi glumica nikada nije izgledala gore, a poznat je i razlog njezine nagle transformacije

Charles je također istaknuo da je Sofia Vergara, koja glumi Griseldu, napravila sjajan posao.

"Imao sam priliku pogledati svih šest epizoda. Ima tu nešto fikcije, ali što se tiče Sofije Vergare, ona je odlično utjelovila tu ulogu. Preuzela je Griseldine manire i zapravo se pretvorila u Griseldu Blanco. Kad sam pogledao seriju, imao sam osjećaj kao da ponovno gledam Griseldu Blanco", izjavio je.

Inače, Griselda je na vrhuncu svoje narkomanske karijere zarađivala 80 milijuna dolara mjesečno, a dok su bili u vezi, pomogla je Charlesu proširiti horizonte vlastitog posla s drogom, zbog čega je ostvario veliku zaradu i stvorio vlastito ime u industriji. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 1 Ivana Roščić - 9 Ivana Roščić - 7 Ivana Roščić - 8 +21 Ivana Roščić - 6 Celebrity Iza naše lijepe glumice je težak period i borba za život: Klonila se javnosti, a sada je nakon dugo vremena snimljena na špici

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields i Chris Henchy - 4 Brooke Shields i Chris Henchy - 3 Brooke Shields i Chris Henchy - 2 Brooke Shields i Chris Henchy +20 Brooke Shields i Chris Henchy Celebrity Nakon 23 godine braka zaljubljeni su baš kao prvog dana, a sve mogu zahvaliti zajedničkim prijateljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene