Na udaru kritike

Madonnin pokušaj obrane od loših kritika: "Nisam planirala držati govor u čast Arethe Franklin!"

Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty) Madonna (Foto: Getty) +0 Madonna (Foto: Getty) Galerija

Madonna odgovorila kritičarima govora posvećnog nedavno preminuloj Arethi Franklin.

Jedan od trenutka koji je definitvno obilježio ovogodišnju dodjelu MTV VMA nagrada je Madonnin govor posvećen nedavno preminuloj pjevačici Arethi Franklin.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Naime, fanove je razljutilo što je u destminutnom govoru pričala najviše o sebi i svojoj karijeri, a legendarnu kraljicu soula tek spomenula.

"Traženo je od mene da predstavim MTV-jev spot godine! I pitali su me da podijelim neke anegdote iz svoje karijere koje su povezane s Arethom Franklin", napisala je Madonna na svom Instagram profilu u utorak.

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

"Nisam planirala držati govor u njezinu počast! To bi bilo nemoguće u dvije minute, sa svom bukom i šljokicama koje dolaze uz dodjelu nagrada. To ne bi bilo pravedno prema njoj u tom kontekstu i okruženju", pokušala je objasniti pop kraljica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene