Opa!

Violeta iz Boljeg života mami uzdahe u provokativnom badiću, vrući prizori s plaže bacili su njezine fanove u trans!

Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Vukićević objavila je fotografije iz Zanzibara na kojima se valja po pješčanoj plaži u provokativnom kupaćim kostimu.

Glumica Lidija Vukićević (59), koja se proslavila osamdesetih u kultnoj seriji "Bolji život", gdje je glumila Violetu, često na svojem Instagramu dijeli atraktivne fotografije.

Pogledaj i ovo showbuzz Fanovi u nevjerici Violeta iz Boljeg života golišavim prizorima usijala društvene mreže, u 60. godini ogrnula se samo laganim krpicama!

Sada se javila iz Zanzibara, gdje trenutno odmara, a podijelila je vruće prizore s plaže koji su njezine obožavatelje bacili u trans.

"Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osjećam malom, smirenom, inspiriranom i slanom. Sve to u isti mah. Svatko treba u nešto vjerovati, ja vjerujem da trebam živjeti ovdje", napisala je uz fotke na kojima se valja na pješčanoj plaži u provokativnom kupaćem kostimu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

"Neponovljiva žena, prezgodna", "Prelijepa", "Kad je neko savršeno čaroban!", pisali su joj oduševljeni pratitelji, a dobila je i više od 10 tisuća lajkova.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene