Ljubav njezina života

Bivši dečki bili su zgodni, ali ju nisu lijepo tretirali: Sadašnji je komad i čuva ju kao kap vode na dlanu

Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Instagram) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue i Joshua Sasse (Foto: Instagram) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Minogue Martinez (Foto: Getty) +0 Minogue Velencoso (Foto: Getty) Galerija

Kylie Minogue vezu s Paulom Solomonsom potvrdila je u ljeto 2018. godine na Instagramu.

Australska "džepna Venera" mamila je uzdahe na nedavnoj dodjeli nagrada GQ Men of The Year.

51-godišnja pjevačica Kylie Minogue blistala je u elegantnoj haljini na jedno rame brenda Ralph & Russo te ruku pod ruku s čovjekom kojeg bez susprezanja naziva "ljubavlju svog života".

Riječ je o 44-godišnjem kreativnom direktoru GQ-a Paulu Solomonsu, s kojim je vezu potvrdila u srpnju 2018. godine romantičnom fotografijom na Instagramu. Paul joj je došao kao melem na ranu nakon što ju je 2017. godine zaručnik Joshua Sasse prevario s kolegicom sa seta, a navodno ju je i čitavo vrijeme samo iskorištavao radi slave i novca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Kylie ga je momentalno izbacila iz 10 milijuna vrijedne vile u Londonu te nije skrivala koliko ju je povrijedio. A onda je došao Paul i vratio joj vjeru u ljubav. Par sinoć nije skrivao svoju sreću, a veliki osmijeh na njezinu licu govorio je baš sve.

Ni prije Joshue Kylie nije imala previše sreće u ljubavi.

2003. započela je vezu s francuskim glumcem Olivierom Martinezom. Holivudski zavodnik bio je uz nju kada joj je dijagnosticiran rak dojke, no ljubav je potrajala do veljače 2007. godine. Par je ipak ostao u prijateljskim odnosima, a šuškalo se i kako ju je Olivier tješio nakon prekida s Joshuom jer je tada već potpisao razvod s glumicom Halle Berry, s kojom ima i dijete, ali glasine nikada nisu potvrđene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Solomons (@paulsolomonsgq) on

Od 2008. do 2013. godine raspjevana Australka ljubovala je s modelom Andresom Velencosom, a u studenom 2015. godine u njezin je život ušao lažljivi Sasse, koji ju je zaprosio nakon svega pola godine veze.

Ipak, svi su ti muškarci sada daleka prošlost, a čini se da ju Paul drži kao kap vode na dlanu, što se vidi po sreći na njezinu licu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +6 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je da svi gledaju u njezine isklesane trbušnjake, no pažnju je privuklo nešto malo intimnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene