Fotografije su nešto otkrile

Zbog pretjeranih plastičnih operacija postala je predmet sprdnje, no javnost je ovog puta šokirala pojavom u prozirnom kombinezonu!

Katie Price - 2 Katie Price - 2 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 5 Katie Price - 6 Katie Price - 1 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 Katie Price Katie Price - 4 +7 Katie Price - 1 Galerija

Katie Price gostovala je na boksačkom meču i u prozirnom kombinezonu pokazala rezultat svoje tko zna po redu koje operacije grudi.

Svjetski poznata starleta Katie Price, koja se podvrgnula višestrukim estetskim zahvatima, privukla je pozornost tijekom izlaska. 

Pogledaj i ovo Katie Price njeni bližnji su užasnuti Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

Naime, paparazzi su je ulovili u prozirnom kombinezonu ispod kojeg su se nazirale ljepljive trake na bradavicama, no jedan detalj nikako nije mogao proći nezamijećeno.

Fotografi su je uslikali i tijekom ulaska u auto, gdje je bilo vidljivo da Katie ispod kombinezona ne nosi donje rublje, već se kroz prozirne dijelove ističe samo njezina tetovaža u obliku mašne. 

Visoke šljokičaste čizme i srebrne viseće naušnice u obliku srca dodatno su začinile cjelokupni modni odabir.

Inače, starleta je poznata po odlasku na plastične operacije, kojima ni sama ne zna broj, dok je članovi obitelji preklinju da prestane sa zahvatima, ali bezuspješno.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svojem pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

Dodao je i da ga nije iznenadilo što se Katie odlučila za nove zahvate, ali je izrazio zabrinutost zbog njezina mentalnog zdravlja.

"Kada imate ovoliku količinu operacija, dolazi faza u kojoj se morate odmaknuti i zapitati se zašto to radite. Nitko ne kritizira Katie kao ona samu sebe", zaključio je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 +25 Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll nastavlja skupljati pratitelje golišavim objavama: ''Kakvo tijelo, kakav struk, a noge su bomba''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat Mila Horvat +14 Mila Horvat Celebrity Seksi outfiti Mile Horvat istaknuli su koliko je posvećena vježbanju, mnogi se slažu da s godinama izgleda sve bolje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene