Presudile nijanse

Nije se plasirala u top 40: Katarina Mamić dala je sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način

Katarina Mamić (Foto: Boris Mataković) Katarina Mamić (Foto: Boris Mataković) Boris Matakovi? 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Mamić +0 Katarina Mamić (Foto: Boris Mataković) Galerija

Katarina Mamić nije uspjela ostvariti zapažen rezultat na izboru za Miss Svijeta.

Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta.

Pogledaj i ovo Krystyna Pyszkova - 5 Predivna! Ovo je nova Miss svijeta! Mlada Čehinja pobijedila je konkurenciju od 111 djevojaka

Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svijetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere "Ero s onoga svijeta".

''Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo'', kazala je Katarina Mamić.

''Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući'', rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) +6 Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene