Živi svoj život

Zamjerali su joj što je pronašla drugog nekoliko dana nakon razvoda, a onda se odlučila za potez kojim je sve ušutkala!

Jordana Brewster Jordana Brewster Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jordana Brewster - 3 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster - 3 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster - 1 Jordana Brewster - 2 Jordana Brewster - 4 +11 Jordana Brewster Galerija

Jordana Brewster uočena je na jednoj od plaža u Los Angelesu, gdje su je paparazzi snimili u bijelom bikiniju, koji joj pristaje kao saliven.

Američka glumica i zvijezda "Brzih i žestokih" Jordana Brewster pokazala je svoje tijelo u bikiniju dok je u četvrtak uživala na jednoj od plaži u Los Angelesu, pa svojom pojavom izmamila brojne uzdahe.

43-godišnja glumica Jordana oduševila je sve u minijaturnom bikiniju u kojem je istaknula figuru, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

Na plaži je snimljena sama, bez svog supruga Masona Morfita, s kojim se vjenčala prošle godine na svečanosti u Santa Monici, a koju su uveličali i luksuzni automobili korišteni tijekom snimanja filmova "Brzi i žestoki" i među uzvanicima je bila i Meadow Walker, kćer Jordanina pokojnog kolege, nikad prežaljenog Paula Walkera.

Jordana je inače ponosna majka dvojice sinova, 10-godišnjeg Juliana i 7-godišnjeg Rowana, koje ima s bivšim suprugom Andrewom Formom. Njezina romansa s Masonom izašla je u javnost sredinom srpnja 2020. godine, samo nekoliko tjedana nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Andrewa nakon 13 godina braka. Zbog toga se našla i na meti kritika, ali čini se da je ipak bila u pitanju prava ljubav.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 5 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 6 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 4 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 3 +2 Marc Bartra i Jessica Goicoechea - 1 Zanimljivosti Bila je spremna za okidanje selfija u toplesu, ali cijela plaža u nju je gledala zbog jednog drugog razloga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Georgina Rodriguez - 5 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 +27 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 Celebrity Georgina i Ronaldo jednom fotografijom stali na kraj glasinama koje kruže, a oboje su se imali i čime pohvaliti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene