Voli osjećaj slobode

Bradavice na izvol'te: Prošetala bez grudnjaka i priuštila prolaznicima zanimljiv prizor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jaime King je svojedobno priznala da uzimala heroin sa 14 godina dok je započinjala manekensku karijeru. Smrt njezinog dečka ju je potaknula da se izliječi od ovisnosti.

Holivudska glumica Jaime King (41) privukla je pažnju prolaznika svojim izlaskom do trgovine s alkoholnim pićem.

Zvijezda serije "Hart of Dixie" viđena je u četvrti Hollywood u Los Angelesu u sportskom izdanju. Jaime je za brzinsku kupnju obukla donji dio trenirke, tenisice i stavila šiltericu na glavu, no ono što je upadalo u oči je bio njezin poluprozirni top. 

Glumica nije nosila grudnjak, a prilično je nategnula top, pa su joj se nazirale bradavice. Jaime je pri izlasku do dućana pazila na sigurnost, pa je nosila zaštitnu masku za lice te je prilikom otključavanja auta telefonirala. Jaime se svojedobno požalila da želi svoje grudi iz tinejdžerskih dana jer su joj nestale s godinama nakon dvije trudnoće. 

Inače, glumica je od 2007. u braku s filmskim producentom Kyleom Newmanom (44) te imaju sinove Lea (5) i Jamesa (7). Leova krsna kuma je pjevačica Taylor Swift. Tijekom druge trudnoće, Jaime je pozirala u toplesu i objavila fotografiju na Instagramu. 

Jaime je svojedobno priznala da je uzimala heroin sa 14 godina dok je započinjala manekensku karijeru.

S 19 godina je završila na odvikavanju nakon što je njezin dečko, modni fotograf Davide Sorrenti preminuo od prekomjernog korištenja. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene