Upoznali se u hotelu

Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ranko Suvar/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić - 1 +4 Ivan Jakovčić - 2 Galerija

Ivan Jakovčić je na promociji knjige "Progon i nacionalno buđenje – Borba za demokratsku Hrvatsku“ Stjepana Mesića, pokazao novu 26 godina mlađu partnericu.

Bivši ministar europskih integracija i nekadašnji istarski župan Ivan Jakovčić pojavio se na promociji nove knjige našeg bivšeg predsjednika Stjepana Mesića u Zagrebu, a na koju je poveo i svoju novu 26 godina mlađu partnericu.

66-godišnji Ivan i 40-godišnja Roypim nisu skidali osmijehe s lica dok su privlačili znatiželjne poglede okupljenih, a zajedno su pozirali i fotografima koji su se tamo našli.

Ivan je lijepu Belgijku tajlandskog porijekla upoznao u Bruxellesu prije osam godina, gdje je ona vodila jedan hotel u blizini Europskog parlamenta, no ljubav među njima se tek nedavno rodila.

"Boravio sam često u tom hotelu. Ondje smo se i upoznali. Dugo smo bili prijatelji i ništa više od toga. Počeli smo se viđati prije dvije godine, kad je ona došla u Hrvatsku. Izlazili smo i u međuvremenu smo se zadnjih godinu dana jako zbližili. Praktički sad živimo zajedno u Poreču, a znamo biti i u Tajlandu", ispričao je Ivan za 24 sata.

Prije Roypim naš je bivši političar bio u vezi s ravnateljicom rovinjskog Pučkog otvorenog učilišta Dubravkom Svetličić, no detalje svog ljubavnog života nije volio otkrivati. Iza njega je i brak s javnom bilježnicom Marijom Hrvatin s kojom je bio još od srednje škole i dobio troje djece, a razveli su se 2011. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 2 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 4 Reeva Steenkamp - 3 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp - 6 +7 Oscar Pistorius i Reeva Steenkamp (Foto: Profimedia) Celebrity Voljenu djevojku ubio je na brutalan način i za to se pravdao besmislenom teorijom, a sad je stiglo i novo iznenađenje: "Moje najdraže dijete je vrištalo moleći za život..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 15 Rita Ora - 14 Rita Ora - 12 Rita Ora - 11 +31 Rita Ora - 10 Celebrity Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene