Pali i zagrljaji!

Indirin koncert u Crnoj Gori nije propustio ni predsjednik države, odmah se pohvalila fotkama: "Ima li veće časti?"

Indira Levak Indira Levak PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Galerija

Indira Levak objavila je na Instagramu fotografiju s Milom Đukanovićem koji je uživao na njezinom koncertu u Crnoj Gori.

Indira Levak održala je koncert u jednom klubu u Crnoj Gori, a njezin nastup nikako nije htio propustiti ni tamošnji predsjednik države Milo Đukanović.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 2 ''sreća neizmjerna'' Indira Levak raspričala se o ulozi bake: ''U ovim godinama počela sam previše razmišljati o prolaznosti života!''

Prema pisanju Blica Milo je Indirin koncert pratio iz prvih redova, a nakon nastupa su se i družili čime se pjevačica pohvalila i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

"Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje", napisala je Indira uz fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju predsjednika.

Indira je nedavno na Instagramu objavila i fotografije na kojima nosi seksi crvenu haljinu, a uz njih je najavila i nešto što je obradovalo njezine brojne obožavatelje, uskoro izlaze njezina nova pjesma i spot.

"Dragi moji, dugo vam obećavam premijeru pjesme Atlantida i novi spot koji je napokon snimljen! Posebno za tu prigodu promijenila sam frizuru i stavila ekstenzije i sada imam asimetričnu frizuru koju obožavam! Spot samo što nije..." napisala je Indira.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Anatacha Filimone i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +3 Martina Tomčić Celebrity Jedan novi detalj na Martini Tomčić sve je posebno oduševio: "Trebala bi češće tako, jako lijepo!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene