Zbližili su se u showu

Horvat Čagalj potresen zbog nestanka Marijane s kojom je bio u realityju: "Jako me pogodila vijest, neko smo vrijeme živjeli skupa"

Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +8 Marijana Seifert Galerija

Horvat Čagalj komentirao je nestanak Marijane Seifert, koju je upoznao 2011. u showu Big Brother, a nakon toga su i zajedno živjeli.

U tijeku je velika potraga za nestalom Marijanom Seifert, koja je hrvatskoj javnosti postala poznata 2011. godine, kad je pobijedila u showu Big Brother.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert Zabrinut je Suprug Marijane Seifert dao je izjavu nakon novih saznanja o njezinu nestanku, posljednji put ju je vidio u utorak

Nestanak je u srijedu prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je za Slobodnu Dalmaciju otkrio da je Marijanu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio.

Vijest o Marijaninu nestanku odjeknula je u regiji, a zatekla je i njezine bivše sustanare iz Big Brothera.

"Jako me pogodila vijest da je Marijana nestala. Stvarno se nadam da će se ta situacija što prije pozitivno riješiti, uvijek ću pamtiti tu 2011. i tri mjeseca Velikog brata, čak smo neko vrijeme skupa u Beogradu živjeli ja, ona i Nemeš", kazao je Horvat Čagalj za portal Dalmacija Danas.

O Marijaninu nestanku oglasio se i njezin bivši suprug Nikola Nemešević Nemeš, kojeg je Marijana upoznala u realityju.

"Čuo sam prije 15 minuta i šokiran sam. Ne znam što da kažem, nadam se da će se sve dobro završiti. Nismo već dugo u kontaktu, tako da ne znam ništa o njoj", rekao je Nikola kratko za srpski Telegraf.

Za srpske medije izjavu je dala i Marijanina sestra Maja.

"Što da kažem, ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo", rekla je Maja za Kurir.

Pitali su je i kako su njihovi roditelji, na što je ona odgovorila: "A kako bi vi bili?", a na pitanje je li Marijana imala problema s mužem ovo je bio odgovor:

"Ne, koliko znam, sve je bilo u redu", rekla je Maja.

Za Marijanom tragaju brojne službe od vatrogasaca, ronioca ATJ Lučko, interventne policije, koja je obilazila sam dio uz korito rijeke. Istražiteljima je fokus na Savi s obzirom na to da su na Mostu mladosti pronađene neke osobne stvari koje pripadaju nestaloj.

Marijana je u trenutku nestanka bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +4 Kim Basinger (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najtraženijih glumica i seks-simbol, a sada je otkrila tužan razlog zbog kojeg se godinama skriva od javnosti

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +8 Snježana Mehun - 4 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene