gubi mu se svaki trag

Nestao poznati glumac i zvijezda zapaženog filma, traje potraga za njim na opasnom području, kolege mole za njegov pronalazak!

Julian Sands Julian Sands Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julian Sands - 1 Julian Sands - 1 Julian Sands - 2 Julian Sands - 2 Julian Sands - 3 Julian Sands - 3 Julian Sands - 4 Julian Sands - 5 Julian Sands - 6 Julian Sands - 7 +0 Julian Sands Galerija

Julian Sands nestao je prošli petak tijekom planinarenja u planinskom lancu San Gabriel u Kaliforniji.

Britanski glumac Julian Sands (65) nestao je tijekom planinarenja u ekstremno opasnom planinskom lancu San Gabriel u Kaliforniji, gdje je u proteklim tjednima poginulo dvoje planinara, piše Daily Mail.

Od petka mu se gubi svaki trag, a nestanak je prijavila njegova obitelj. Potraga za njim u subotu je obustavljena zbog snježne mećave koja je zahvatila planinsko područje, koje se nalazi smo 60-ak kilometara od centra Los Angelesa, u kojem glumac živi od 2020. godine.

Osim spasilačkog tima na terenu, za glumcem se tragalo i helikopterima te dronovima, a zasad je samo pronađen njegov automobil, koji je bio zatrpan snijegom.

U tijeku je i odvojena potraga za drugim planinarom koji je nestao na istom području.

Glumac je otac troje djece i proslavio se 1985. godine u drami "Soba s pogledom". Još neke od zapaženih uloga ostvario je i u filmovima "Polja smrti", "Arahnofobija" i "Napuštajući Las Vegas", a glumio je i u serijama "24" i "Smallville".

Sands ima dvije kćeri s novinarkom Evgenijom Cikowitz, s kojom je u braku od 1990. godine, a s bivšom suprugom Sarah Sands ima još jednog sina.

Glumac je inače strastveni planinar i dosad je osvojio nekoliko planinskih vrhova diljem svijeta.

Brojni Sandsovi kolege i prijatelji o njegovu nestanku oglasili su se na društvenim mrežama, na kojima su uputili i molitve za njegov pronalazak.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 6 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 2 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 3 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 4 +25 In Magazin: Maja Šabić, pobjednica Masterchefa - 5 inMagazin Pobjednica MasterChefa otvoreno o šuškanjima da je s kolegom iz showa u ljubavnoj vezi: ''Nema tu ništa sočno i masno''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz - 5 Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz +10 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Celebrity Zvijezda "Kumova" vraća se svojoj velikoj ljubavi zbog koje zamalo nije postala glumica: "Već je postojala odluka da krenem za Belgiju, ali prije odlaska…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene