Uvijek zanosna

Sportsko izdanje crnke čije je tijelo savršeno iz svakog kuta dokazalo da njoj baš sve dobro stoji

Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: AFP) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Ljepoticu Georginu Rodriguez najčešće viđamo ili u bikinijima ili u raskošnim haljinama, a sada se prošetala u znatno ležernijoj odjevnoj kombinaciji.

Georgina Rodriguez zanosna je Argentinka koja je zavela najboljeg nogometaša svijeta Christiana Ronalda, a javnosti je najpoznatija po svojim golišavim selfijima i zavodljivim haljinama u kojima pozira na raznim ekskluzivnim sportskim događanjima. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Obara s nogu Od pogleda na obline ove Argentinke u haljini kao stvorenoj za tijelo boginje mogli biste se zacrvenjeti

25-godišnjakinja koju je Ronaldo upoznao još 2016. godine u jednom ekskluzivnom dućanu u kojem je radila, rado dijeli atraktivne fotografije na društvenim mrežama u uskim kompletima za vježbanje, donjem rublju ili kupaćim kostimima, a to su najbolji načini da se pohvali beprijekornom linijom koju svakodnevno teše u kućnoj teretani.

Georgina je opsjednuta jogom, a voli se hvaliti i odjevnim kombinacijama koje su uvijek vrlo seksi.

Također, otkad je sa slavnim nogometašem, procvala joj je i karijera, pa je postala zaštitno lice raznih svjetski poznatih brendova koji jedva čekaju da odjene nešto njihovo.

Georgina je nedavno prošetala u crvenoj trenirci i time otkrila da i ona zna biti ležerna. Sportsko izdanje lijepe Argentinke nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a paparazzo fotke te šetnje postale su krunski dokaz da ljepotica izgleda fantastično u baš svakoj odjevnoj kombinaciji. 

Uski donji dio trenirke u crvenoj boji obgrlio je Georgininu pozamašnu stražnjicu i bujne bokove, a da mu je prekrasna, pokazao je i njezin Christiano koji ju je cijelo vrijeme šetnje grlio i nježno dodirivao. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +8 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Celebrity Slavna plavuša kraljica je crvenih tepiha, a sad se pokazala u izdanju u kakvom je inače ne viđamo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene