Fotka od 2 milijuna lajkova

Seksi crnka koja je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta istaknula guzu u kratkoj bijeloj haljini

Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Profimedia) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +3 Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Galerija

Georgina Rodriguez u svakoj prilici nastoji istaknuti svoju besprijekornu liniju.

25-godišnja Georgina Rodriguez postala je jedna od najslavnijih ljepotica na svijetu otkad ju je zapazio Christiano Ronaldo. Zanosna Argentinka bujnih oblina nogometaša je smotala oko malog prsta, a kada vidite njezino tijelo, bit će vam jasno i kako. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Iako je i prije ljubio velike ljepotice, poput Irine Shayk, Ronaldo je pokleknuo pred prirodnošću Georgininih bujnih oblina i tamne puti.

Podsjetimo, Ronaldo je 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi upoznao Georginu, koja je do tada radila u Guccijevu dućanu u Madridu. Nakon što su lijepu crnku paparazzi uhvatili na spoju s jednim od najpoznatijih nogometaša svijeta u pariškom Disneylandu, Georgina je dobila otkaz jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost koju je dobila.

No od tada joj je krenulo nabolje, a 2017. godine paru se rodila kćerkica Alana Martina, prvo nogometaševo biološko dijete. 

Ova senzualna djevojka mami uzdahe i muškaraca i žena otkako je postala slavna, a često uveseljava obožavatelje objavama golišavih fotki na Instagramu. 

Sada je Georgina pronašla način da i u najobičnijoj životnoj situaciji istakne svoju besprijekornu liniju. Naime, pozirala je u liftu u ultrakratkoj bijeloj haljinici koja je savršeno naglasila njezinu bujnu guzu. Uz bijele čizmice i zalizanu punđu, Georgina je istovremeno djelovala seksi i elegantno, a da se u ovom izdanju jako svidjela i svojim fanovima, dokazuje i to što je u samo jednom danu prikupila velik broj komentara i komplimenata. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🕊 #goodnight #peace #love @fashionnova

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian i Blac Chyna (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) +3 Rob Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Natukao je kilograme zbog zločeste bivše i pao u depresiju, a kuću nije napustio gotovo dvije godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene