Javila se i partnerica

Filip Vidović oglasio se nakon što je poslije plesa završio na traumi: ''Nadam se da ćemo kroz par dana znati više...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović i Paula Jeričević Filip Vidović i Nataša Pavičević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +15 Filip Vidović, Paula Jeričević Galerija

Filip Vidović se ozlijedio u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pa na Instagramu objavio pojašnjenje situacije.

Filipu Vidoviću se u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" dogodila ozljeda tijekom plesa, što zapravo nitko isprva nije ni primijetio, pa ni njegova partnerica Paula Jeričević.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 1 U nedjelju završnica! Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

Filip je nakon nastupa završio kod liječnika i na kraju emisije se vratio u studio s gipsom na nozi. Njegova djevojka Nataša Pavičević na svojem je profilu na Instagramu objavila video iz bolnice koji je snimila dok su čekali pregled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Jericevic (@paula_jericevic)

"PSZ after party na traumi", napisala je uz video koji je objavila, a oglasio se i sam Filip.

"Hvala svima što brinete, evo ova ozljedica je malo spriječila daljnji plesni trening. Ne znamo još točno što je, nadam se da ćemo kroz par dana znati više. Znam samo da je nekakvo uganuće", rekao je Filip u pričama na Instagramu. Paula Jeričević je objavila nekoliko videa na kojima on skače na jednoj nozi, no sudeći po snimkama, uspješno su nastavili treninge za sljedeću nedjelju.

Inače, Filip i Paula su prošli u daljnje natjecanje, a njegovi kolege iz showa su mu putem društvenih mreža pružili podršku.

"Njih dvoje su sjajni, njih dvoje su posebni, njih dvoje imaju ono nešto, to nešto je talent. I s tom nogom opet ste, i opet ostajete pobjednici", poručila im je Bojana Gregorić Vejzović.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Karlo Rusan - 6 Maja Šuput - 4 +18 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Pogledajte kako se svestrana Maja Šuput snašla u ulozi modela, a zbog prijatelja je pokazala i kako izgleda bez šminke

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +0 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Celebrity Nije se uspio sakriti od paparazza ni na odmoru s mlađahnom djevojkom kojoj je uspjelo ono što mnogima nije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene