Uživaju zajedno

Strastvenim zagrljajima u moru proslavila rođendan, novi život s 4 godine mlađim dečkom joj itekako godi

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa i Anwar Hadid snimljeni su na surfanju u Kaliforniji, gdje su sami obilježili njezin 25. rođendan.

Britanska pjevačica kosovskog porijekla Dua Lipa uživa u američkom životu otkad se preselila u Kaliforniju kako bi mogla biti sa svojim dečkom Anwarom Hadidom koji tamo živi. Pjevačica tamo slavi i 25. rođendan, a paparazzi su je s četiri godine mlađim dečkom uhvatili na surfanju u Malibuu.

Pogledaj i ovo showbuzz nezgodni trenuci Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

No čini se da zaljubljenim golupčićima surfanje na valovima nije bilo baš na pameti jer su jedva skidali ruke jedno s drugoga i nisu prestajali razmjenjivati strastvene poljupce u moru.

Ovih su dana snimljeni i tijekom zajedničkog odlaska na romantičnu večeru za koju je Dua Lipa odjenula uski korzet i istaknula dekolte s kojeg je Anwar jedva skidao pogled.

Britanski The Sun piše da se Dua odlučila preseliti k Anwaru zbog straha da se situacija s koronavirusom ne zakomplicira i da neće moći putovati.

"Isprva je bilo teško doći do SAD-a, a ona je svjesna otežanosti putovanja i pravila karantene ako će ponovno putovati iz zemlje u zemlju. Ali Dua poznaje mnogo ljudi u Los Angelesu, kao i Anwar, koji tamo živi već neko vrijeme, pa se osjeća optimistično. Boravak u SAD-u sjajan je za njezinu karijeru i nove pjesme", izjavio je izvor blizak pjevačici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene