''Učinili smo to...''

Ni 39 godina razlike slavnog snagatora nisu spriječile da ozakoni svoju ljubav s vršnjakinjom svoje kćeri!

Dolph Lundgren - 5 Dolph Lundgren - 5 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Dolph Lundgren - 4 Dolph Lundgren - 1 Dolph Lundgren - 2 Dolph Lundgren - 3 Dolph Lundgren - 6 Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 3 Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 2 Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 2 Dolph Lundgren i Emma Crokdal - 1 Dolph Lundgren - 3 +6 Dolph Lundgren - 2 Galerija

Akcijski glumac Dolph Lundgren oženio je svoju 39 godina mlađu partnericu Emmu Crokdal koja je vršnjakinja njegove kćeri, pred oltar su stali na egzotičnom otoku.

Akcijska zvijezda Dolph Lundgren vjenčao se s osobnom trenericom Emmom Crokdal.

Glumac se vjenčao sa svojom zaručnicom u njihovoj vili na grčkom otoku Mykonos, a za časopis People kratko je rekao: "Odlučili smo proslaviti našu ljubav vjenčanjem u našoj vili na Mykonosu s obitelji i nekoliko bliskih prijatelja. Uz Covid i dug put izazovnih medicinskih tretmana, morali smo pogurati svoje bračne planove mnogo puta. Osjećali smo da je konačno došlo pravo vrijeme za slavlje ljubavi, života i sreće - u zemlji bogova."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Šveđanin je zaprosio Crokdal u lipnju 2020. i objavio na društvenim mrežama svoje uzbuđenje uoči vjenčanja s osobnom trenericom koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide pa su se njihovoj vezi mnogi ispočetka protivili.

Idu i njezinu mlađu sestru Gretu, Dolph je dobio s bivšom suprugom Anette Qviberg s kojom je bio u braku 17 godina. Vjenčali su se 1994. godine, a razveli 2011.godine i on je sada sreću pronašao s 39 godina mlađom partnericom.

Podsjetimo, ranije ove godine, glumac je otkrio da se osam godina privatno bori s rakom.

Tijekom gostovanja u emisiji ''In Depth With Graham Bensinger'', rekao je da su mu liječnici u Los Angelesu 2015. pronašli tumor na bubregu.

Pet godina kasnije otkriveno je više tumora, uključujući i jedan na njegovoj jetri.

Nakon što je zatražio drugo mišljenje, Lundgren je pronašao liječnika koji je uspio liječiti njegov rak bubrega ciljajući mutaciju koju je imao, a koja je uobičajena kod raka pluća.

Dolph je izjavio kako je korištenje steroida imalo utjecaja na njegovo tijelo, čije posljedice danas osjeća. Steroide je koristio zbog uloga po kojima je ostao poznat, a proslavila ga je ona Ivana Draga u "Rockyju IV.", koju je reprizirao u "Creed II." 2018. godine.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 +27 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Opaki motor ostao je u sjeni golišavih i bujnih atributa jedne od najseksi Hrvatica, evo zbog kojih su prizora neki zaključili da savršenstvo ipak postoji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene