Njoj je to normalno

Seksi fotke jedne od najljepših žena na svijetu obišle su svijet, za sve je kriva prozirna oprava bez grudnjaka

Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +0 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Galerija

Candice Swanepoel snimljena je u noćnom izlasku u Miamiju, u koji se otputila u prozirnom izdanju.

Slavna manekenka i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel jedva je dočekala toplije vrijeme, pa je, čim je stigla u Miami, odmah uskočila u izazovnu kreaciju i pokazala gotovo sve svoje draži.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Wow! Kraljica modnih pista za važan je događaj odabrala elegantnu haljinu ispod koje je jasno pokazala da ne nosi baš ništa!

33-godišnja Candice snimljena je u noćnom izlasku ispred jednog restorana, za koji je odabrala haljinu s potpuno prozirnim gornjim dijelom, a zbog koje su se za njom svi okretali. Dobro raspoložena, nije se obazirala ni na paprazze koji su je spremno dočekali, pa su vruće fotografije brzo obišle svijet.

Candice se proslavila suradnjom s nekima od najvećih modnih kuća današnjice, između ostalih s Givenchyjem, Versaceom i Guessom, a iako je najpoznatija kao anđelica Victoria's Secreta, nosila je modne revije i za brojne druge dizajnere.

Manekenstvom se počela baviti sa samo 15 godina, a agent za modele primijetio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru i još nema u planu odustati od nje.

Ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela, koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem, s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato, nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti. Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester - 1 +1 Ida Prester Celebrity Ida Prester objavila tužnu vijest o djevojci iz Ukrajine koju je smjestila kod sebe, priča je to koja je sve dirnula do suza

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene