Zgodna!

Slavna manekenka u ležernom izdanju pokazala je svoje raskošne atribute koje je jedva ugurala u sportski topić

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 6 Ivana Knoll i Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio - 9 Alessandra Ambrosio - 10 Alessandra Ambrosio - 11 Alessandra Ambrosio - 12 Alessandra Ambrosio - 5 +19 Alessandra Ambrosio - 6 Galerija

Alessandra Ambrosio uhvaćena je na povratku s treninga u sportskom izdanju koje je istaknulo njezinu manekensku liniju.

Manekenku Alessandru Ambrosio paparazzi su uhvatili u potpuno opuštenom izdanju dok je na putu s treninga hodala prema doma.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Nosila je sivi sportski komplet koji se sastojao od sivih tajica visokog struka i topića u koji je jedva ugurala svoje bujne grudi. 

Cijelu kombinaciju ukrasila je bijelim tenisicama, torbom i sunčanim naočalama. Kosa joj je bila potpuno neuredna, no čini se kako to Alessandri uopće nije smetalo.

Popularna manekenka na svojoj figuri radi naporno i svakodnevno te nije ni čudo da zbog toga ima tako savršenu građu tijela. 

Na njezinom Instagram profilu prati je skoro 12 tisuća ljudi, a ona u zadnje vrijeme rado dijeli fotografije u badićima za koje dobiva pregršt komplimenata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Ambrosio se nedavno družila s našom najseksi Hrvaticom Ivanom Knoll u Crnoj Gori, nakon čega je otputovala u Beograd gdje je u jednom beogradskom klubu bila na rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića.

Na toj proslavi bila je i regionalna pjevačica Seka Aleksić koja se također slikala sa svjetski poznatom manekenkom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Kojić i Severina Celebrity Nekad veliki rivali, sad prijatelji: Milan Popović bio na rođendanu Igora Kojića, evo što mu je poklonio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene