Turbulentna priča

Ostavljaju dojam skladnog para unatoč razlici od 15 godina, no stalno prekidaju pa se mire

Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +0 Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon prekida dugogodišnje veze s Kourtney Kardashian, Scott Disick utjehu je pronašao u influencerici Sofiji Richie.

Slavni i neobični par zajedno je nešto duže od dvije godine.

Pogledaj i ovo showbuzz mlada ljepotica Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze

Riječ je o 21-godišnjoj manekenki i influencerici Sofiji Richie te reality zvijezdi Scottu Disicku, koji je od svoje izabranice stariji punih 15 godina.

Scott je u njoj pronašao utjehu nakon prekida 9-godišnje veze s Kourtney Kardashian, s kojom ima troje djece i iako je malo tko vjerovao u uspjeh njihove ljubavi, par je još uvijek zajedno.

Ipak, na površinu su procurili neki detalji da nije sve tako divno kao što se to možda čini na društvenim mrežama ili paparazzo fotografijama s njihovih brojnih romantičnih putovanja.

Kako prenose strani mediji, par se stalno svađa i prekida pa miri, a tako je navodno od samog početka njihove romanse, iako se činilo kako se problematični Scott smirio uz mlađahnu kćer legendarnog glazbenika Lionela Richieja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

"Oni su takav par, stalno prekidaju i stalno se mire. Kod njih je uvijek sve vrlo dramatično, pa onda opet sve u najboljem redu", otkrio je izvor blizak paru. Sofia je upoznala i njegovo troje djece, a ponekad se paru na romantičnim putovanjima pridruži i sama Kourtney s kojom je Scott ostao u prijateljskim odnosima nakon prekida, kao i s ostatkom obitelji Kardashian-Jenner koja je prihvatila Sofiju.

Naime, mlada manekenka jedna je od najbližih prijateljica milijarderke Kylie Jenner, a u početku je inzistirala na tome kako su ona i Scott samo prijatelji.

"Sofia nikada prije mene nije imala ovakvu situaciju, nije joj lako. Ne želim da se osjeća izostavljeno ili da joj nije ugodno kao meni. Pokušavam ne povrijediti ničije osjećaje", jednom je prilikom otkrio Scott o cijeloj situaciji.

Ipak, čini se kako kod njega baš ništa ne ide bez barem malo drame. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene