Zaljubljeni 21-godišnjak!

Mladi Luka Sučić dosad je skrivao lijepu crnku od javnosti, a evo tko je tajanstvena djevojka i što im je zajedničko!

Luka Sučić - 1 Luka Sučić - 1 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Sučić - 2 Luka Sučić - 3 Luka Sučić - 1 Luka Sučić - 6 Luka Sučić - 8 Luka Sučić - 7 Luka Sučić - 5 Luka Sučić - 4 Luka Sučić - 2 Luka Sučić - 3 +5 Perišić, Sučić i Kramarić Galerija

Luka Sučić svojim je udarcem osigurao drugi gol za Hrvatsku protiv Albanije, a iako je ovaj mladić donedavno bio slobodan, sada ne skriva da je u sretnoj vezi.

Naš mladi nogometaš bio je heroj utakmice s Albanijom na kojoj je svojim potezom osigurao gol, a još od prvog ulaska na teren s našom reprezentacijom ukrao je srca obožavateljica.

Svoj život skriva od javnosti, ali u prošlogodišnjem intervjuu za Sportske novosti, 21-godišnji veznjak priznao je da u njegovom životu ipak postoji netko poseban.

''Sve su vam već rekli'', rekao je kroz smijeh pa dodao: ''Da, točno, već neko vrijeme sam u sretnoj vezi s Magdalenom. Sretni smo!''

O samozatajnoj Magdaleni Radoš ne zna se mnogo, osim da dolazi, kako Luka kaže, ''iz njegovog kraja'', a za vrijeme prošlogodišnjih božićnih praznika par je objavio svoju prvu fotografiju na društvenim mrežama.

Kako djevojka izgleda, pogledajte na njegovom Instagram profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Sučić (@luka_sucic)

Luka je rođen u austrijskom Linzu, ali njegovi roditelji dolaze iz Bugojna u BiH koje su morali napustiti za vrijeme Domovinskog rata.

Inače, Sučić trenutno igra za Red Bull Salzburg, a za prvu postavu naše reprezentaciju debitirao je 2021. godine.

Pogledaji ovo Alisa i Berat Djimsiti - 1 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

Pogledaji ovo Tatiana Trouboul Celebrity I Španjolci će imati vruću podršku s tribina: Upoznajte najatraktivnije španjolske WAGsice!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Pogledaji ovo Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Zanimljivosti Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 5 +27 Magdalena Keškić - 3 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Vukojević na utakmici Hrvatske i Albanije Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Aljoša Asanović - 2 Aljoša Asanović - 3 +25 Aljoša Asanović - 4 Celebrity Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene