Subota od 11.30 sati

Sve je spremno za događaj godine: Kraljevsko vjenčanje pratite uživo na Novoj TV i na portalu DNEVNIK.hr

Kraljevsko vjenčanje u programu Nove TV (Foto: Dnevnik Nove TV) Kraljevsko vjenčanje u programu Nove TV (Foto: Dnevnik Nove TV) Dnevnik Nove TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kraljevsko vjenčanje u programu Nove TV (Foto: Dnevnik Nove TV) Galerija

Sve je spremno za kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle koje ćete u izravnom prijenosu moći pratiti na programu Nove TV od 11.30 sati.

Kroz ovo bajkovito putovanje gledatelje Nove TV vodit će Valentina Baus i Dorijan Elezović koji su u Dnevniku Nove TV predstavili i kraljevski studio koji će sutra dočekati brojne goste.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Uz Valentinu i Dorijana, u studiu Nove TV bit će tako i jedna od ponajboljih domaćih dizajnerica - Matija Vuica, ali i kraljica protokola Milada Privora. Kraljevsko vjenčanje komentirat će Ivana Petrović, urednica vanjske politike Nove TV, ali i profesor Božo Skoko koji zna zašto je brend kraljevske obitelji tako moćan i koliko će ga ojačati Megan i Hari također će biti dio ove sjajne priče.

To je, naravno samo mali dio onoga što vas očekuje u sutrašnjoj emisiji. U programu Nove TV budite cijelo vrijeme u korak s vjenčanjem, jer će se iz Windsora javljati i reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac tako da nema šanse da vam išta promakne.

U specijalu će biti još zanimljivih sugovornika iz Londona, ali i Splita, no detalja vam nećemo otkriti.
Događaj godine pratit će milijuni ljudi diljem svijeta, a u samom Windsoru očekuje se više od sto tisuća ljudi

Prije našeg Specijala, na Novoj TV pogledajte i film "Pozivnica za kraljevsko vjenčanje". Iz minute u minutu sve oko vjenčanja moći ćete pratiti i na portalu DNEVNIK.hr

 

 

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka, Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene