njegova najveća podrška

Legendarni Alilović je 11 godina u braku s atraktivnom Ivom koju rijetko viđamo, a slovi kao najljepša žena sportaša

Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Mirko Alilović (Foto: Facebook) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (Foto: Instagram) Iva Alilović (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +0 Iva Alilović (Foto: Facebook) Galerija

Iva Alilović najveća je podrška suprugu Mirku s kojim je u braku od 2011. godine, a zajedno imaju trojicu sinova.

Legendarni vratar Mirko Alilović vratio se u Hrvatsku rukometnu reprezentaciju nakon četiri godine, uslijed problema s koronavirusom zbog kojeg mnogi naši igrači ne mogu nastaviti svoj nastup na Europskom prvenstvu.

Pogledaj i ovo Iva Alilović (Foto: Facebook) Ovisna o tome Evo čega se supruga našeg rukometaša odrekla u korizmi: ''Bit će teško, ali potrudit ću se izdržati''

Sportaš se bez oklijevanja odazvao na poziv izbornika Hrvoja Horvata i uputio u Budimpeštu, a potezom je oduševio domaće navijače.

Mirko je odluku o napuštanju reprezentacije donio iz straha za svoju obitelj, nakon što su huligani demolirali kuću njegove punice na Rabu. Uz njega je i tada čvrsto stala supruga Iva, koja je njegova najveća podrška u karijeri, a godinama slovi i kao jedna od najljepših supruga hrvatskih sportaša.

Atraktivnu Ivu na Instagramu prati gotovo 4 tisuće ljudi, a dok nije zaključala svoj profil, Mirkovi obožavatelji su je ispod objava obasipali komplimentima na račun izgleda.

Zadnjih smo je godina rijetko imali priliku viidjeti u javnosti, a sama je jednom prilikom izjavila kako se ne želi medijski eksponirati.

"Ne želim iskakati iz paštete, želim miran, obiteljski život. Neka pišu o uspjehu rukometaša, ja nisam javna osoba", kazala je za DNEVNIK.HR nakon incidenta na Rabu.

Iva i Mirko u braku su od ožujka 2011. i ove godine će proslaviti 11. godišnjicu braka. Zajedno imaju trojicu sinova, desetogodišnjeg Ivana, osmogodišnjeg Matu i trogodišnjeg Antu. Zbog Mirkove karijere obitelj je često mijenjala adrese, a trenutno žive u Mađarskoj gdje on brani za rukometni klub Szeged.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene