Rijetke scene

Gay poljubac u hrvatskom filmu! Stojan Matavulj i Borko Perić glume homoseksualni par

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Lavina" na direktan način propituje seksualne tabue, kao i predrasude naspram homoseksualnosti.

Stojan Matavulj i Borko Perić utjelovili su homoseksualni par u otkačenoj komediji "Lavina" redatelja Stanislava Tomića koja uskoro stiže na domaća kinoplatna. Film je to koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival i do suza nasmijao filmsku Arenu.

Pogledaj i ovo Stojan Matavulj Često mu se to događa Naš proslavljeni glumac o susretima sa zbunjenim obožavateljima: "Tek kad me malo bolje pogledaju, vide da sam to ja"

Uz paletu nekonvencionalnih i izuzetno zabavnih likova, niz bizarnih situacija i zaokreta, dozu groteske i uz ironijski odmak, "Lavina" na direktan način propituje seksualne tabue, kao i predrasude naspram homoseksualnosti.

Glavni je lik filma Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. Nakon sahrane Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline.

U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir. U filmu se prikazuju i gay scene, što je zaista rijetko u hrvatskom filmu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene