''Dome, slatki dome''

Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

Stjepan Vukadin - 1 Stjepan Vukadin - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 2 Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 4 Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 Stjepan Vukadin - 5 Stjepan Vukadin - 8 +21 Stjepan Vukadin - 7 Galerija

Chef Stjepan Vukadin na društvenim mrežama pohvalio se velikom novošću, krenuo je s uređivanjem novog doma u koji će useliti sa svojom obitelji.

Član žirija ''MasterChefa'' i naš vrsni kuhar Stjepan Vukadin s pratiteljima je na Instagramu podijelio predivne vijest.

U svojoj priči podijelio je videozapis stana u izgradnji koji će uskoro uređivati i u kojeg će useliti s obitelji.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Celebrity Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Stjepan je snimio prostorije koje su sada obložene samo ciglama i profilima za knauf, a u jednom trenu snimio je i svoju trudnu suprugu Katarinu.

''Dome, slatki dome'', pisalo je na videu čije dijelove možete vidjeti u našoj galeriji.

Podijelio je i priču arhitektice Ive Klepo Lepur koja je snimila i pogled koji će chef imati s prozora, a to će biti more i nekoliko kuća ispod njih.

Inače, Stjepan i njegova supruga vijesti da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu, a djevojčica bi im se trebala roditi vrlo skoro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Stjepan rijetko pokazuje suprugu na društvenim mrežama, ali zato često objavljuje fotografije sinčića Gabriela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Celebrity Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Gabriel i neodoljivo nalikuje tati, a osim izgleda, od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

"Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već jest", ispričao nam je Stjepan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković +25 Dragana Mirković - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda dvorac u kojem su Dragana Mirković i njezin uskoro bivši suprug živjeli prividnu bajku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić - 2 +25 Tatjana Jurić - 1 Celebrity Tatjana Jurić progovorila o neugodnoj ponudi koju je doživjela kao mlada djevojka: ''Ali, ja imam 18 godina, što to znači?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene