Jeste li znali?

Fatalni Stjepan: 'Slobodniji sam nego prije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za mnoge fatalni ljepotan, glumac Stjepan Perić trenutačno glumi u seriji 'Stella' gdje utjelovljuje ulogu Orsata, pažnju ne plijeni samo svojim fizičkim izgledom nego i sjajnim stilom odijevanja!

Stjepan Perić je 30-godišnji glumac iz Zagreba koji je studirao pravo, ali je napustio studij kako bi ostvario glumačku karijeru. Njegov san se ispunio nakon što je završio Akademiju dramskih umjetnosti te svoj glumački talent usavršio u Londonu.

>> Kakvi frajeri! Pet ljepotana sa TV ekrana, koji je vaš miljenik?

Pogledaj i ovo Rupert Everett (Foto: IMDB) Neobična priča Nekoć velikog holivudskog šarmera, koji je priznao da je homoseksualac - danas ne biste ni prepoznali

Osim po svom talentu, Stjepan Perić je poznat i po svom dobrom stilu odijevanja kojeg naziva jednostavnim. 'Bio sam panker, raver, isprobavao razne stilove, čak i boje kose dok nisam shvatio da je najjednostavnije najbolje', otkrio je u intervjuu za Story.

Kako je živio u Londonu tijekom studija, tamošnja modna scena utjecala je i na njegov današnji imidž. 'Mislio sam da neće utjecati, ali ipak jest. Slobodniji sam nego prije i manje me briga što tko misli o onome što nosim', izjavio je Stjepan.

Kako većinu dana nosi ono što mu kostimografi izaberu za snimanje, u slobodno vrijeme voli si dati malo oduška. 'Ponekad odjenem odijelo, kako običnu majicu. Volim i košulje, u njima se osjećam ugodno', otkrio je glumac.

Ipak, priznaje da je po jednom  sličan većini muškaraca - ne voli ići u kupnju. 'Ne volim svjetla u trgovačkim centrima, gužve, glasnu glazbu koja je u svakoj trgovini drugačija, a i tužno mi je vidjeti obitelji koje provode rijetke slobodne trenutke prigrlivši američku kulturu kupovanja', otkrio je.

Stjepan ni u seriji 'Stella' nije mobao pobjeći od imidža zgodnog zavodnika. Naime, glumi poznatog redatelja koji voli žene i na glasu je onoga koji lomi ženska srca, ali je dobra osoba. Ubrzo se tijekom 'Stelle' zaljubljuje u pjevačicu iz žirija, Kiku, a onda se odjednom pojavljuje i njegova bivša, fatalna Barbara koju utjelovljuje Tamara Garbajs.

Od kazališta do hit filmova i serija poput 'Stelle'

Nakon povratka iz Londona ostvario je uloge u djelima poput 'Svećenikova djeca', 'The Show Must Go On', 'Sedam propuštenih poziva', ali i brojnim televizijskim i kazališnim projektima.

U svojim intervjuima ističe kako podjednako voli kazališnu i filmsku te televizijsku glumu jer je za njega to isto, samo je drugačiji medij.

Cura iz Londona slomila mu je srce

Što se tiče ljubavnog života, televizijski i filmski zavodnik rijetko o njemu priča. Ipak, prije godinu i pol dana otkrio je kako mu je tajanstvena djevojka iz Londona slomila srce.  Nakon toga je odlučio da neko vrijeme neće ulaziti u veze jer se u ovom slučaju 'klin ne izbija klinom'. 'Shvatio sam i da ne trebam ulijetati u vezu dok ne budem spreman za to, jer mislim da čovjek prvo mora biti ispunjen sam sa sobom da bi se mogao davati drugima', priznao je tada za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene