Privukla je pažnju

Španjolski mediji raspisali se o Neymarovoj djevojci, pišu da je kći zagrebačkog biznismena

Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +0 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Galerija

Natalia Barulich objavila je prije nekoliko dana fotografiju s Neymarom i emotivnom mu porukom čestitala rođendan.

Španjolski i svjetski mediji raspisali su se o manekenki hrvatskih korijena Nataliji Barulich nakon što su postala sve glasnija šuškanja o njezinoj vezi s nogometašem Neymarom te nakon što su na društvenim mrežama objavili prve zajedničke fotografije i tako potvrdili svoju vezu.

Pogledaj i ovo showbuzz Muti razum Savršen je model za donje rublje i badiće, a nedavno se našla u društvu poznatog nogometaša i potaknula govorkanja o vezi

Španjolski People piše tako da je 28-godišnja Natalia kći uglednog zagrebačkog poduzetnika te da su se nakon njezina prekida s kolumbijskim pjevačem Malumom stvorile velike tenzije između fanova glazbenika i nogometaša. Tenzije su nastale zato što su tabloidi pisali kako je varala Malumu s Neymarom, no ona je to demantirala i tada tvrdila da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Natalia je s Malumom prošle godine posjetila Hrvatsku, a njihovu je posljednju zajedničku fotografiju na društvenim mrežama objavila u kolovozu prošle godine.

"Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put", napisala je tada uz fotografiju iz Dubrovnika.

S obzirom na to koliko ju je oduševila zemlja njezinih predaka, ne bismo se čudili da ju uskoro ponovno vidimo ovdje, i to u pratnji slavnog Neymara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene