''pa koliko ih imaš?''

Sonja Kovač počastila hrpom golišavih fotografija, koje su njezini pratitelji jedva dočekali, a nešto ih je i začudilo!

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 +19 Sonja Kovač - 4 Galerija

Sonja Kovač ispod novog niza fotografija u badićima odlučila je upitati svoje pratitelje za mišljenje.

Influencerica Sonja Kovač završila je svoj odmor u Italiji, na kojem je bila sa zaručnikom Goranom Mandićem, a kao uspomenu objavila je niz fotografija u raznim badićima.

Na prvoj fotografiji pozirala je na brodu u jednodijelnom maslinastom badiću, dok na drugoj nosi dvobojni dvodijelni badić naslonjena na mramorni stolić.

U dvodijelnom crnom badiću pozirala je na brodu, a to je ujedno stavila kao treću fotografiju. Na četvrtoj možemo vidjeti Sonju naslonjenu na ogradu balkona u plavom dvodijelnom badiću.

Žuto-plavi dvodijelni bikini nosi na petoj fotografiji, dok na šestoj ima dvodijelni crveni.

"Moje ljetovanje na Amalfi obali i Siciliji je gotovo, ali tu je još puno sadržaja i uspomena! Koji od kupaćih s ovog putovanja vam je najdraži: 1, 2, 3, 4, 5 ili 6?" upitala je Sonja svoje pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Koliko ti kupaćih kostima imaš?" upitao ju je jedan od fanova koji je ostao u šoku, na što mu je ona odmah uzvratila odgovor: "Trenutačno stotinjak."

"Na tebi je sve ekstra", "Apsolutno svi", "Predivna uspomena", "Ljepotica", glasili su neki od komentara.

Koji vam se Sonjin badić najviše sviđa?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Ukupno glasova:

Ipak, najviše pratitelja izjasnilo se u komentarima kako im se sviđa Sonjina slika pod rednim brojem dva, a na njoj pozira u dvobojnom dvodijelnom badiću naslonjena na stolić.

Na Instagramu je prati više od 516 tisuća vjernih obožavatelja, kojima nimalo ne smetaju njezine objave u oskudnim izdanjima. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica - 7 Iris Livaja i Ana Gruica - 2 Iris Livaja i Ana Gruica - 1 Iris Livaja i Ana Gruica - 3 +26 Iris Livaja i Ana Gruica - 4 Celebrity Vruće fotke Iris Livaje: U društvu svima dobro poznate kolegice istaknula svoju seksi stranu i vratila se na početak karijere!

  1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo - 2 Cristiano Ronaldo - 3 Cristiano Ronaldo i Geogrina - 2 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 4 +23 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Zanimljivosti Ronaldo se pohvalio tijelom ko remek-djelom, ali u prvi plan pala su njegova stopala, evo i zašto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene