kome to poručuje?

Znakovite riječi Igora Kojića u burnom tjednu: Objasnio što on misli o poluistinama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin suprug, Igor Kojić je usporedio poluistine s ubijanjem komaraca na obrazu.

Igor Kojić je jako aktivan na Instagramu baš kao i njegova supruga Severina, a oboje vole dijeliti višeznačne objave. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

"Raspravljati o poluistinama je poput ubijanja komaraca na obrazu. Možda ih ubijete ili ne, na kraju je sigurno samo da to da ćete se ošamariti. Pravda za istinu", napisao je Igor pokraj slike na kojoj se muškarac udara po licu zbog komarca

Nekoliko Kojićevih pratitelja se osvrnulo na njegove riječi. "Bravo, Igore", "I da su ti popili krv", "Sve si rekao", "Lagano", komentirali su. 

Inače, Igorova objava je došla u tjednu kada se njegovu 48-godišnju suprugu povezivalo s 10 godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem iz Ivanić-Grada. Prvi je pisao o tome srpski tabloid Stars, a uskoro je Severinin tim za odnose s javnošću sve demantirao. 

Pojasnili su da je Voštinić jedan od ljudi iz šireg kruga prijatelja pjevačice i da je u njegovoj vinariji imala event. "Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", istaknuo je njezin bliski prijatelj i PR-ovac Davor Grgin.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene