zauvijek mlada!

Seve u vrućim hlačicama pokazala brutalne noge, 51 joj je godina, a izgleda perfektno: ''Moćan look''

Severina - 5 Severina - 5 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 6 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 8 Severina - 1 Severina - 10 Severina - 12 +20 Severina - 2 Galerija

Severina je objavila nove fotografije s posljednjeg koncerta koji je održala u Njemačkoj, pokazala je brutalne noge u kratkim traper hlačicama.

Naša pjevačica Severina svoj je zadnji nastup odradila u njemačkom Düsseldorfu, a za koncert je odabrala seksi odjevnu kombinaciju koja je još jednom pokazala njenu brutalnu figuru.

Severina je nosila kratke traper hlačice i jaknicu koje su po sebi imale crne kožne detalje, a uz to je kombinirala crne štikle. Cijeli outfit u prvi je plan stavio Severinine brutalno vitke noge koje ima u 52. godini.

''Zauvijek mlada'', napisala je u opisu Severina.

''Moćan look'', ''Lijepa Severina'', ''Seeveeeee goriiiiš'', ''Perfektna Seve, perfektna noć'', pisali su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina je jedna od najljepših regionalnih pjevačica, a godine kao da joj idu unatrag pa tako nitko tko vidi njezine fotografije ne bi rekao da će za nekoliko mjeseci napuniti 52 godine.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 1 Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar Aleksandra Dojčinović - 1 +17 Tomislav Madžar Celebrity Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik postali su roditelji, Aleksandra je u 43. godini rodila prvo dijete!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene