a bojao se i bio oprezan...

Robbie Williams daleko od kuće saznao da ima koronu, kažu da je prilično bolestan, obitelj je uz njega

Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: AFP) afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: Profimedia) Robbie Williams (Foto: Instagram) Robbie Williams (Foto: Getty Images) Robbie Williams (Foto: Getty Images) Robbie Williams (Foto: Getty Images) +0 Robbie Williams (FOTO: Instagram) Galerija

Robie Williams je zaražen koronavirusom što je saznao na Karibima, a prema riječim njemu bliskog izvora osjeća se loše i u karanteni je.

Britanski pjevač Robbie Williams zaražen je koronavirusom i trenutačno se nalazi na Karibima gdje je u izolaciji s članovima svoje obitelji, prenosi The Sun.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 5 Život bez cenzure Preživljavao na jednoj banani dnevno: Legendarni glazbenik progovorio o borbi s vlastitim odrazom u ogledalu!

46-godišnji pjevač je u St. Barts stigao još 28. prosinca sa suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece, no u međuvremenu je saznao da je pozitivan na virus što mu je produžilo boravak na egzotičnom otočju.

"Robbie je prilično bolestan i zatvoren je u vili s obitelji. Nije to najgore mjesto na svijetu za biti u karanteni, iako ne može ići na plažu. Morat će tamo ostati još 14 dana", izjavio je njemu blizak izvor za The Sun. 

Robbie je ranijeg ovog mjeseca snimljen prilikom izleta s brodom oko otočja, a zaštitnu masku tada nije skidao s lica.

inače, pjevač je prošle godine otkrio u jednom od intervjua kako se preselio u planine kako bi što dalje pobjegao od korone koje se jako prepao.

"Negdje sam u Švicarskoj, na jednoj planini. Malo sam postao neurotičan i razmišljao sam stalno kamo mogu otići, a da virus ne dođe do mene. To je krajnje socijalno distanciranje, zar ne?", otkrio je bio Robbie u razgovoru za BBC.

To nije bio prvi put da se izolirao i bježao od virusa jer je priije toga bio uvjeren kako je zaražen pa se od djece i Ayde odvojio na tri tjedna i to kada je boravio u Australiji.

"Počeo sam se brinuti u vezi hrane, lijekova, oko svoje obitelji i Beaua", ispričao je za The Sun te dodao kako je mogao osjetiti da mu je tijelo zaraženo nečim i bio je uvjeren da je riječ o koroni.

Ipak, test je pokazao da je negativan, ali unatoč tome, prema tamošnjim pravilima i uputama morao je određeno vrijeme provesti daleko od svoje obitelji. Robbijev povratak i emotivan susret s djecom na profilu na Instagramu podijelila je njegova 40-godišnja supruga.

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda uz objavljeni video u kojem mu djeca trče u zagrljaj i govore mu koliko im je nedostajao, a Robbie nije skrivao sreću što se vratio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene