malo pretjerao?

Ponosno istaknuo goli torzo s 35 tetovaža, jednoj ženi posvetio čak dvije, a tetovirao i pokojnu pjevačicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drake je tetovirao pjevačicu Sade dva puta jer joj se jako divi i oborila ga je s nogu kad ju je upoznao. Ima i portret pokojne Aaliyah koju nije poznavao.

Reper Drake (33) na ljetovanju je pokazao brojne tetovaže, a dio njih su portreti ljudi koji su imali ostavili trag u njegovom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz SUKOB NA POMOLU? SVIJETU OBZNANILI LJUBAV RiRi shrvana njegovim izborom

Glazbenik trenutno odmara na Barbadosu i prilikom šetnji po plaži bez majice dao je dobar pogled na svoj torzo. Drake na tijelu ima, kako pišu strani mediji, najmanje 35 tetovaža, a dosta njih su portreti njemu bitnih ljudi.  

Reper je dao tetovirati lice svog mentora, glazbenog producenta Lilla Waynea (40), kojeg smatra zaslužnim za svoj uspjeh, te pokojnu pjevačicu Aaliyah i britansku glazbenicu Sade. Zanimljivo je da Amerikanku Aaliyah, koja je poginula 25. kolovoza 2001. u avionskoj nesreći, nije uopće poznavao, no svojedobno je rekao da je opsjednut s njom cijelu svoju karijeru.

Na njezinu devetu godišnjicu smrti objavio je pismo u kojem je napisao: "Ne samo da sam bio jedan od tvojih najvećih obožavatelja nego sam istinski bio zaljubljen u tebe". Mnogo puta ju je spomenuo i u svojoj glazbi. Usto je sa svojim producentom poznatim pod imenom 40 bio zadužen za Aaliyahin posthumni album. No obožavatelji i njezina obitelj su negativno reagirali na tu vijest. 

Drake ima čak dvije tetovaže koje je posvetio pjevačici Sade jer joj se jako divi. Ona ga je oborila s nogu kada ju je svojedobno upoznao na svojoj europskoj turneji. "Tako je nevjerojatna žena. Melodije koje koristi i njezin je glas tako mračan, seksi", ispričao je kanadski reper. 

Drake je tetovirao i portrete svoje majke, ujaka, producenta 40, čije je pravo ime Noah James Shebib, oca i bake. Shebib je producirao sve Drakeove albume i reper ga veoma cijeni. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That time.

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Majku, koju često vodi na važne događaje, je tetovirao na desnu stranu leđa, a tatin portret je napravljen prema policijskoj fotografiji. Naime, on je proveo godine u zatvoru zbog optužbi povezanih uz drogu.

Drake je stavio tetovažu ujaka Stevea na kojoj je on s njim kao dijete, a za njega je svojedobno rekao da ga je potaknuo da ganja svoj san o glazbenoj karijeri. Baka Evelyn, koja je preminula 2012., također je vjerovala u njegov talent i davala mu potporu. 

Inače, Drake je nedavno prvi put objavio fotografije svog sinčića Adonisa koji je rođen prije dvije godine. Dijete je dobio s modelom modela Sophie Brussaux, a priznao je da ju je vidio samo dvaput prije nego je zatrudnjela. 

Na društvenim mrežama je Drake trenutno meta zafrkancije obožavatelja jer je na Barbadosu. Tvrde da je otišao tamo kako bi pronašao Rihannu, čija je to rodna zemlja, u koju je godinama potajno zaljubljen. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Celebrity Na lijepu domaću glumicu mnogi su ljubomorni jer izgleda besprijekorno s 58 godina, za sve su krive fotke u badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene