Prava ljepotica

Na lijepu domaću glumicu mnogi su ljubomorni jer izgleda besprijekorno s 58 godina, za sve su krive fotke u badiću

Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) Galerija

Glumica Sanja Vejnović objavila je fotke s mora, a brojni obožavatelji odmah su komentirali da izgleda savršeno u 59. godini.

Poznata domaća glumica Sanja Vejnović obožavatelje na Instagramu odlučila je počastiti fotkama s mora. Pozirala je u badiću dok se kupala u plićaku, a na sjajnoj liniji mogle bi joj pozavidjeti i puno mlađe kolegice.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''pretekla mamu u ljepoti!'' Jedna od naših najljepših glumica pokazala kćer za koju malo tko zna kako izgleda, a razlog je bio posebno okupljanje!

Vejnović i u 59. godini održava svoju vitku liniju te pazi na svoj izgled, tako da joj fotkanje u kupaćim kostimima nije nikakav problem. Nije trebalo dugo da pokupi brojne pohvale na račun izgleda, a lijepa glumica nije otkrila s kim uživa na ljetovanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uzivancija! #loveadriaticsea #jadranskomore #lifeisgood #lifeisbeautiful #swimming ❤️😘

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Sanja Vejnović inače je odigrala jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Larin izbor" prema kojoj je snimljen i film. U vrijeme snimanja serije, Sanja se našla na listi priznate stranice IMDB među najljepšim glumicama starijima od 40 godina. "Bilo je to lijepo. Naći se sa svim tim poznatim kolegicama. Laska ti, naravno", rekla nam je nedavno. Vejnović je zvijezda i serija "Kud puklo da puklo" te "Čista ljubav".

Sanju inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice i dive joj se zbog njezina izgleda u 58. godini. Kaže da joj je to drago i ne smeta joj što se toliko pažnje pridaje tome.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene