Odali mu počast

Evo kako danas izgledaju djeca Michaela Jacksona: Brat i sestra obilježili 60. rođendan kralja popa

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) +0 Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Paris i Prince Jackson na poseban su se način prisjetili preminulog oca Michaela Jacksona i proslavili njegov 60. rođendan.

Više od devet godina prošlo je od smrti nikad prežaljenog kralja popa Michaela Jacksona. Njegova su se djeca, 20-godišnja Paris 21-godišnji Prince Jackson, pojavila na crvenom tepihu i pozornici Mandalay Bay Resorta u Las Vegasu kako bi proslavili njegov 60. rođendan.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Oboje su bili odlično raspoloženi, Paris je ljubila brata u obraz i grlila, otkrivajući koliko su snažno povezani. Prince je neodoljivo podsjećao na oca, noseći crvenu jaknu sličnu kakvu je nosio i Michael u mnogim prilikima.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Na pozornici su održali zajednički govor posvećen Michaelu, a pokazali su i svoju izvedbu Michaelova slavnog "moonwalka", te primili nagradu koja mu je posthumno dodijeljena od strane dobrotvorne ogranizacije Elizabeth Taylor za borbu protiv AIDS-a.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Biti danas ovdje je vrlo inspirirajuće, jer naš je otac bo kralj popa i postigao je toliko toga. Učinio je puno za glazbenu industriju, a pokazao je puno suosjećanja za one kojima je pomoć uvijek trebala, uvijek je pokazivao svoju humanitarnu stranu", izjavio je mladi Prince.

Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene