Zlatna malina

Procurila lista nominiranih za najgori film 2014. godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Zlatna malina' nagrada je koja se dodjeljuje najgorim filmskim ostvarenjima, a osnovao ju je američki pisac reklamnih tekstova i publicist John J. B. Wilson 1981.

'A Million Ways To Die In The West', Transformers: Age Of Extinction', 'Sex Tape' i 'The Interview', filmovi su koji će se boriti za titulu najgoreg na dodjeli 'Zlatne maline' prema listi koja je procurila u javnost.

Pogledaj i ovo Film The Holiday - 3 Je li to moguće? Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Sigurno ih niste primjetili - greške u hit filmovima koji su obilježili 2014.

Iako do dodjele ima još dosta vremena, vjeruje se kako je ova lista službena.

Transformersi su na samom vrhu liste sa čak devet nominacijaizmeđu kojih su i one za , najgori film, najgori redatelj, najgori nastavak, najgori scenarij, najgori sporedni glumac, najgora sporedna glumica.

Transformerse u stopu prate 'A million ways to die in the west', zbog kojeg je čak i Charlize Theron nominirana za najgoru glumicu.

'Saving Christmas', 'Sex Tape', 'Legend of Hercules' i 'Haunted House 2' imaju po šest nominacija, ako je suditi po listi koja je procurila u javnost. Pompeii i  The Expendables 3 po pet.

Za titulu najgore glimice boriti će se i Cameron Diaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene