Sjeli na Dianinu klupu

NOVE USPOMENE Princ William i Kate Middleton posjetili Taj Mahal

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za kraj svoje turneje Indijom, princ William i Kate Middleton odlučili su posjetiti Taj Mahal, mjesto blisko princezi Diani.

Kraljevska turneja Indijom i Butanom princa William i Kate Middleton bliži se kraju. Tijekom prvih dana kraljevski par je položio vijenac ispred spomenika žrtvama terorističkog napada na hotel Taj Mahal u Mumbaju, gdje su i odsjeli te gdje su prisustvovali 'raskošnom dobrotvornom prijemu'. Kako je kriket najpopularniji sport u Indiji, Kate i William su odigrali i par rundi na humanitarnoj utakmici, te su proveli čak pet sati planinareći Butanom.

Pogledaj i ovo Princ William Snašao se na brzinu Pogledajte reakciju princa Williama kada su ga pitali kako je Kate Middleton, brzo je promijenio temu!

Sada je došao red na najiščekivaniji trenutak turneje – posjet Taj Mahalu. To mjesto princu Williamu budi velike uspomene, jer je 1992. princeza Diana tamo fotografirana sama. Upravo taj trenutak, u kojem ona sama sjedi na klupi ispred Taj Mahala, dao je naslutiti nevolje u braku s princom Charlesom. No, William i Kate zajedno su sjeli na tu istu klupu, te tako odlučili stvoriti nove uspomene.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene