Skandal za skandalom

Princ Harry u novim problemima? Njegovo ime spominje se u šokantnoj tužbi protiv svjetski slavnog repera, tu su i fotografije kao dokaz

Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 1 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 2 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 3 Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 4 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 5 Princ Harry, Sean Diddy Combs i Kanye West - 6 Princ Harry, princ William, Sean Diddy Combs i Kanye West - 7 Sean Diddy Combs Sean Diddy Combs Sean Diddy Combs +23 P. Diddy - 2 Galerija

Princ Harry spominje se u novoj tužbi upućenoj slavnom reperu Seanu ''Diddyju'' Combsu.

Ime princa Harryja pojavljuje se u američkim sudskim dokumentima koji se odnose na novu stravičnu tužbu prema reperu Seanu ''Diddyju'' Combsu.

Producent Rodney Lil Rod Jones podnio je tužbu protiv Diddyja i tvrdi da je njegovo prijateljstvo s vojvodom od Sussexa i drugim zvijezdama dalo njemu i njegovim suradnicima legitimitet da radi ovakve zločine.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

Sudski dokumenti podneseni u SAD-u prošlog mjeseca ne upućuju na bilo kakve prekršaje sa strane princa Harryja, on nije optuženik i samo se jednom spominje u dokumentu od 73 stranice, piše Daily Mail. 

''Gospodin Combs bio je poznat po odličnim zabavama. Upravo te zabave g. Combsa donijele su mu legitimitet i pristup raznim drugim poznatim osobama poput sportaša, umjetnika, glazbenika pa čak i prekomorske veze poput britanskih članova kraljevske obitelji, princa Harryja'', piše u sudskim dokumentima.

Pogledaji ovo Princ Harry Zanimljivosti Komad odjeće koji je princ Harry izgubio na razuzdanoj zabavi osiguran na milijun dolara: "Nisu oprane, u originalnom su stanju od one noći!"

No, iako ga se nema za što optužiti, koliko je zasad poznato, Britanci sumnjaju da bi i to moglo ocrniti njegov obraz.

Na fotografijama koje možete pogledati i u našoj galeriji, na spomenutim zabavama bio je i Harryjev brat, princ William, no on se ne spominje u tužbi.

Podsjetimo, svjetskim medijima proširila se vijest o tužbi protiv hip-hop zvijezde koju je pokrenula njegova bivša djevojka Cassandra Ventura.

Optužila ga je da ju je podvrgao fizičkom zlostavljanju, seksualnom ropstvu i silovanju tijekom 10-godišnje profesionalne i romantične veze.

U središtu je Venturine tužbe to da ju je Combs prisiljavao na seksualne odnose s muškim prostitutkama koje je unajmio, a gledao je i snimao te susrete. U tužbi se navode kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i trgovine ljudima prema saveznim zakonima, zakonima New Yorka i Kalifornije.

Reper je dosad porekao sve navedeno te su njegovi odvjetnici objavili da ostaju pri tom mišljenju.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Mjesto na kojem je Kate Middleton snimila dirljiv govor krije posebnu simboliku, nije ga slučajno sama odabrala!

A Harryju bi ova situacija ponovno mogla zakomplicirati život i pozvati ga na sud iako je u posljednje vrijeme imao sporove s britanskim tabloidima, a sve su oči uperene u njega zbog odnosa s kraljevskom obitelji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Olga Pakalović i Iva Hraste Sočo Vladimir Tintor i Olga Pakalović Vladimir Tintor i Olga Pakalović Olga Pakalović +13 Olga Pakalović Celebrity Vesna iz Kumova privatno njeguje potpuno drukčiji stil, u ovakvu je izdanju u seriji nećete vidjeti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 +28 Salma Hayek - 3 Celebrity Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene