Poseban povod

Tri generacije obitelji Broz na okupu: Titovi sin, unuka, unuk i praunuka pozirali za zajedničku fotku!

Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Saša Broz i njezin brat Andrej Broz sa suprugom Mirtom i kćerkom Zitom Saša Broz - 1 Saša Broz - 10 Saša Broz - 2 Saša Broz - 3 Saša Broz - 4 Saša Broz - 5 Saša Broz - 6 Saša Broz - 7 +2 Saša Broz - 8 Galerija

Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz okupili su se na premijeri predstave "Tajni dnevnik Adriana Molea" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica.

Unuka Josipa Broza Tita, redateljica Saša Broz, premijerno je prikazala svoju predstavu "Tajni dnevnik Adriana Molea" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica.

Na premijeri ju je došla podržati njezina obitelj, točnije otac Aleksandar Mišo Broz i brat Andrej Broz sa suprugom Mirom i kćerkom Zitom.

Tim su povodom za fotku zajedno pozirale tri generacije obitelji Broz, Titovi sin, unuka, unuk i praunuka.

Aleksandar Mišo Broz je umirovljeni hrvatski diplomat i menadžer, a Tito ga je dobio sa suprugom Hertom Haas, s kojom je bio u braku od 1940. do 1943. godine.

Redateljica Saša je bila u braku s glumcem Rankom Zidarićem, s kojim je ostala u dobrim odnosima. Razveli su se 2000. nakon šest godina braka, a zajedno imaju kćer Saru, koja je nedavno odlučila uzeti prezime svoje prabake – Haas.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 3 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 6 Martina Vrbos - 5 +4 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Nevjerojatnoj transformaciji naše pjevačice nitko se ne može načuditi, u haljini s prorezom i 50 kila manje sve je očarala!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković s roditeljima i dečkom +0 Fani Stipković Nekad i sad Sjećate li se kako je Fani izgledala na početku karijere? Danas je jedna od najseksi novinarki Europe i ljubi legendarnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene