Posebna posveta

Nina Badrić javila se iz naručja muškarca kojeg voli već 20 godina, evo što mu je poručila: ''Srećo moja voljena...''

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić - 1 +20 Hari Mata Hari i Nina Badrić Galerija

Nina Badrić javila se na Instagramu uz dvije nove fotografije s prijateljem pa mu čestitala rođendan, on je uz nju već godinama.

Pjevačica Nina Badrić javila se na Instagramu uz dvije nove fotografije na kojima je pozirala s važnom muškom osobom u svom životu.

Naime, na crno-bijelim fotografijama zagrljena je bila sa Sašom Jokovićem s kojim je prijateljica već više od 20 godina.

''Sretan rođendan srećo moja voljena, još najmanje 50'', napisala je pored fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Prije toga, Nina je objavila fotografije u bijeloj haljini u kojoj je nastupila u Ljubljani, a koja je istaknula njene noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

''Kad Bog odluči da nekome podari sve...'', ''Dobra k'o dobar dan!'', ''Je li to anđeo zvani Nina'', ''Oh mala predivna si'', pisali su joj u komentarima pratitelji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +14 Željko i Fani Kerum Celebrity Kerum i njegova Fani snimljeni zajedno nakon dugo vremena, a svu pažnju ukrale su njezine skupe dizajnerske čizme!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić +25 Mia Kovačić Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica kao da nije ni dana ostarjela od početka karijere, a na malim ekranima prisutna je već dva desetljeća!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene