"Zapravo, jako cool"

Nina Badrić pozirala u nespojivim odjevnim komadima, a pratitelji joj poručili da izgleda kao tinejđerica: "Di si ti mala krenila?"

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Zvonimir Boban Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić s prijateljicom iz djetinjstva Nina Badrić Nina Badrić i Sergej Ćetković Nina Badrić i Leonarda Lončar Nina Badrić i Leonarda Lončar Nina Badrić - 2 +20 Nina Badrić - 1 Galerija

Nina Badrić pozirala je na stepenicama u sportskom kompletu preko kojeg je zaogrnula krznenu bundu.

Pjevačica Nina Badrić uvijek nas oduševljava svojim modnim kombinacijama, a isto je učinila i ovoga puta.

Odjenula je crne tajice preko kojih je navukla bijele čarape, a onda obula sportske tenisice. Na to sve zaogrnula je smeđu krznenu budu, a kosu je ispunila valovima.

Na usnama se isticao Barbie rozi ruž, a oči je istaknula bež nijansama.

"Sretna ja", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Jako si cool", poručila joj je u komentaru Mirela Forić, a nadovezala se i Jelena Rozga "Di si ti mala krenila?".

"Slatka si, ko curica mala neka", "Djevojčica i kraljica", "Okey kulerice u Jordanicama", pisali su joj pratitelji.

Nina je nedavno za regionalne medije otkrila kako je privatno drugačija, no to je ono što njezina publika ne zna. 

"Moji prijatelji kažu da me najviše vole jer nisam 'javna narikača' i u što manjoj mjeri lijepe trenutke živim izvan očiju javnosti. Ja sam jednostavno takva osoba. Radost ću rado dijeliti sa svima, ali kad su u pitanju neke krucijalne stvari, stisnem zube i nosim ih u tišini. Ne volim opterećivati nikoga. Pišem već neko vrijeme knjigu, valjda ću je jednom i završiti. Voljela bih da moja publika zna kroz što sam prolazila i kakav je moj put", ispričala je pjevačica.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 +35 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 14 Celebrity Evo što je Prijović radila prije svakog koncerta u Areni Zagreb, objavljen je video s najboljim trenucima iz backstagea!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene