Zakamuflirao se

Dok lijepe Hrvatice nema nigdje na vidiku, problematični nogometaš zabavlja se s ovom atraktivnom damom?

Neymar (Foto: Profimedia) Neymar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neymar (Foto: Profimedia) +0 Neymar (Foto: Profimedia) Galerija

Neymar je snimljen kako se zabavlja u društvu manekenke Cindy Brune i Izabel Goulart.

Jednog od najpopularnijih nogometaša današnjice 28-godišnjeg Brazilca Neymara sve do nedavno mediji su povezivali s ljepoticom hrvatskog porijekla Natalijom Barulich, međutim na zabavi u Saint Tropezu gdje je bio snimljen, njoj nije bilo ni traga.

Pogledaj i ovo Neymar - 1 Svi nasmijani! Neymar se pohvalio s kime je proveo Božić, ovu osobu pokraj njega nitko nije očekivao: "Ljubavi za tebe neće nedostajati!

Naime, Neymar se u luksuznom odmaralištu zabavljao u društvu svojih kolega s terena Marca Verrattija i Ezequiela Lavezzija, a gdje su se našle i atraktivne manekenke Cindy Bruna i Izabel Goulart, koja trenutno nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta. I dok ona nije pokazivala veliko zanimanje za mladog Brazilca jer je njezino srce osvojio njemački golman Kevin Trapp, Cindy je pokazala poprilično veliko zanimanje.

Cindyino srce zasad još nitko nije osvojio, a ljepotica je snimljena kako očijuka s Neymarom i njegovim prijateljima, a zajedničkim se selfijima pohvalila i na društvenim mrežama. Neymar je bio odjeven u šarenu odjevnu kombinaciju, a na glavi je imao bijeli šeširić i kao takvog ga nije bilo lako prepoznati. 

Natalija Barulich i Neymar navodno su u ljubavnoj vezi nekoliko mjeseci, a nedavno su bili zajedno pozirali za naslovnicu ruskog izdanja magazina GQ i tako potvrdili svoju vezu.

Manekenka je i na društvenim mrežama objavila fotografiju s Neymarom, no ne one s naslovnice. "Bonnie & Clyde", napisala je u opisu. Njezina se objava svidjela pratiteljima. "Legendarno", "Baš ste lijep par", "Ovo je spektakularno", komentirali su. Inače, Nataliju prati 2,7 milijuna ljudi na Instagramu.
Natalia i nogometaš prema pisanjima stranih medija već su mjesecima u vezi, a ona mu je za rođendan posvetila objavu, pa je javnost tada prvi put zaključila da su očito skupa. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Kurobasa Ana Kurobasa +0 Ana Kurobasa inMagazin Jedna od najljepših Hrvatica i naš nogometaš uskoro pred oltarom, Ana nam je otkrila detalje prosidbe

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene