Isprika nakon prepirke

On tvrdi da su bili u vezi, ona da je on "jezivi stariji muškarac": Ipak, glazbenik joj se sada ispričao

Moby i Natalie Portman (Foto: Instagram) Moby i Natalie Portman (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Moby i Natalie Portman (Foto: Instagram) Moby (Foto: Instagram) Moby (Foto: Instagram) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman i Benjamin Millepied (Foto: Getty) +0 Moby (Foto: Getty) Galerija

"Ja sam bio ćelavi pijanac, a Natalie Portman prelijepa filmska zvijezda. No bila je u mojoj garderobi i ondje je sa mnom koketirala", napisao je Moby.

Američki glazbenik Moby ispričao se glumici Natalie Portman nakon prepirke nastale poslije izjave da su njih dvoje prije 20 godina navodno bili u vezi, piše BBC.

Pogledaj i ovo Natalie Portman - 4 ''Što si je to napravila?!'' Prepoznajete li ovu ženu? Mnoge je šokirala posljednjim javnim istupom: ''Ne bih znao da je ona da niste napisali!''

DJ i producent na Instagramu je napisao da su brojne kritike iznesene na račun njegove autobiografije objavljene pod nazivom "Then It Fell Apart" zapravo točne. Dodao je i kako smatra da se prema Natalie, kada su se upoznali trebao ponašati puno odgovornije i uz više poštovanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by moby xⓋx (@moby) on

Glumica je ranije tijekom tjedna opovrgnula glazbenikove tvrdnje po kojima su se ona i Moby viđali te je njegovo ponašanje nazvala "neprikladnim".

"Ja sam bio ćelavi pijanac, a Natalie Portman prelijepa filmska zvijezda. No bila je u mojoj garderobi i ondje je sa mnom koketirala", napisao je Moby opisujući susret iz 2001. godine kada ga je Portman navodno pozvala na sastanak nakon nastupa. Kazao je i da su bili u romantičnoj vezi koja je potrajala svega nekoliko tjedana.

No glumica je na to odgovorila da je opis njihova odnosa netočan te Mobyja nazvala "jezivim starijim muškarcem" koji je prešao sve granice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

"Baš me iznenadilo kad sam čula da je naše kratko poznanstvo opisao kao 'hodanje'. Naime, ja se sjećam puno starijeg muškarca koji se prema meni ponašao jezivo, a ja sam tada tek završila srednju školu", rekla je Portman u intervjuu za Harper's Bazaar. "Rekao je i da sam tada imala 20 godina, a to je definitivno netočno. Bila sam tinejdžerica, tek sam bila napunila 18. Uznemirujuće je to što je ovu priču iskoristio da bi mu se knjiga bolje prodavala."

Ipak, Natalie je priznala kako je u to vrijeme bila na jednom od njegovih nastupa te se upoznala s njim u backstageu, no tada joj je glazbenik rekao "ajmo biti prijatelji". "On je bio na turneji, ja sam snimala film. Družili smo se nekoliko puta prije nego što sam shvatila da je to stariji muškarac koji je bio zainteresiran za mene na neprikladan način."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Glumica je jedna od glavnih pripadnica pokreta angažiranog protiv spolnog uznemiravanja koji djeluje pod nazivom "Time's Up". Kazala je i da Mobyjeva knjiga sadrži nekoliko "činjeničnih pogrešaka i izmišljotina".

"Nedavno sam pročitao članak u kojem je Natalie Portman rekla da nikad nismo izlazili. To me zbunilo, jer jesmo. I nakon kratke avanture iz 1999. godine ostali smo godinama prijatelji. Volim Natalie, i poštujem njezinu inteligenciju i aktivizam. Ali, da budem iskren, ne mogu shvatiti zašto bi aktivno pogrešno prikazivala istinu o našoj (iako kratkoj) vezi. Priča kako je iznesena u mojoj knjizi je točna, s mnogo fotografija kao dokaza. U potpunosti poštujem njezino moguće žaljenje zbog veze samnom (da budem iskren, vjerojatno bih i ja zažalio na njezinom mjestu), ali to ne mijenja stvarne činjenice naše kratke romantične povijesti", oglasio se Moby ponovno nakon njezinih izjava.

Ipak, u subotu je na Instagramu napisao da je, nakon nekoliko dana shvatio kako su brojne kritike koje su mu upućene bile točne. Priznao je da je bilo "uistinu bezobzirno" što Natalie Portman i ostale osobe koje se u knjizi spominju nije unaprijed obavijestio da ih spominje u svojim memoarima.

"Vodeći računa o gotovo četrnaestogodišnjoj razlici u godinama između mene i Natalie, priznajem da sam trebao postupiti odgovornije i s više poštovanja kad smo se ona i ja upoznali prije gotovo 20 godina", napisao je američki glazbenik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by moby xⓋx (@moby) on

Ovo nije prvi put da Moby govori o navodnoj vezi s Portman. Za časopis "Spin" godine 2008. je izjavio da su bili u "kratkoj vezi", zbog čega je postao metom ljutitih obožavatelja "Ratova zvijezda".

"Ne možeš 'hodati' s majkom Lukea Skywalkera, a da te ne mrze iz dna duše", rekao je tada, aludirajući na ulogu koju je Portman tumačila u serijalu o "Ratovima zvijezda". (Hina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene