Bez dlake na jeziku

Grdović na Facebooku podijelio što misli o minimalcima za glazbenike, njegovu objavu svi podržali

Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Davor Garić i Mladen Grdović Mladen Grdović +0 Nastup Mladena Grdovića Galerija

Mladen Grdović rekao je kako bi novac trebao ići za djecu s potrebama u razvoju.

Zadarski pjevač Mladen Grdović (61) otkrio je što misli o financijskoj potpori države glazbenicima, koji su samostalna profesija, u obliku minimalca. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput vežu ih sjećanja! Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

"Evo, vidim da se toliko njih prijavilo kao samostalni umjetnici... To imam i ja pravo, pa nek' ide za djecu s potrebama u razvoju", napisao je na Facebooku. Brojni su njegovi pratitelji pozitivno reagirali na njegovo mišljenje. 

"Bravo, Mlađo, još jedanput si pokazao koliku dušu imaš. Vidim, ima tu nekih velikih kompozitora koji su tražili 5000 kuna. Bože sačuvaj, ko da će ih to nahraniti", napisao mu je glazbenik Miro Brkljača. Grdović mu je odgovorio riječima: "Svašta, moj Mirko."

Oglasio se i estradni menadžer Zoran Škugor napisavši bravo. "Škugi, svi popi*dili", odgovorio mu je Mladen. "Gospodinu Grdoviću, uvijek ste bili čovjek s dušom", "Bravo, legendo", komentirali su ostali pratitelji. 

Inače, Mladen je komentirao mjeru s minimalcima za glazbenike nakon što je izašla informacija u javnost da se i Severina prijavila te se nalazi na konačnom popisu tvrtki koje će država uskoro objaviti. Ubrzo se oglasio njezin glasnogovornik Davor Grgin objasnivši da su njezini suradnici to učinili bez njezina znanja i da će vratiti novac. 

Ranije se oglasio i pjevač Jacques Houdek, kojemu su zasmetala nagađanja koliki je iznos financijske pomoći dobio. Naime, Hrvatsko društvo skladatelja svojim je članovima osiguralo 550.000 kuna zbog pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu. Jacques je objasnio da je dobio jednokratno iznos od 5000 kuna. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Richie i Scott Disick (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) +0 Scott Disick i Sofia Richie (Foto: Profimedia) Celebrity Utrenirano tijelo pokazala je u mini bikiniju pored 15 godina starijeg dečka, vježbanje se isplatilo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene