AGONIJA

PROPILA SE Razvod ju je dotukao pa je tugu utopila u alkoholu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna glazbenica istinu je priznala tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji.

Vijest da se razvode popularni američki country glazbenici prošle je godine šokirala mnoge, s obzirom na to da su bili jedan od najomiljenijih glazbenih parova. Tada je Miranda Lambert odlučila kako u javnost neće iznositi detalje oko razvoda od svog supruga Blakea Sheltona. Godinu dana poslije, Miranada je promijenila mišljenje.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani (Foto: Profimedia) vjenčali se u tajnosti Bivši ju je varao s dadiljom dok je bila trudna, a sreću je napokon pronašla sa šest godina mlađim kolegom

Tijekom gostovanja u jednoj američkoj televizijskoj emisiji Miranada je otkrila kako je podnijela razvod braka. ''Razvela sam se pa sam počela piti malo više nego uobičajeno'', rekla je country pjevačica koja je bila u braku četiri godine.

Miranda inače radi puno parom. Nedavno je izdala novi album ''The Weight of These Wings'', a publici je predstavila novu pjesmu ''Ugly Lights''.  ''Svaki dio mene, sva bol koju sam proživljavala i sve što mi se događalo u životu, pogotovo u posljednjih nekoliko godina, u ovom je albumu'', rekla je Miranda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene