izazovno izdanje

Jedva je sakrila grudi ispod sakoa, a ono što je imala na sebi teško da se može i nazvati odjevnim predmetom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox ovih je dana u Los Angelesu odradila snimanje na kojem je imala potpuno prozirnu majicu koja jedva da se tako može i nazvati.

Megan Fox je po mnogima neupitno jedna od najljepših žena na svijetu, a svakim izlaskom u javnost ponovno iznenadi svoje brojne obožavatelje. 35-godišnju glumicu fotografi su uhvatili na snimanju u Los Angelesu, a na sebi je imala zanimljivu kombinaciju.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 Ups! Prozirna majica otkrila je ono što je mudro pokušala sakriti, ali razotkrili su je blicevi fotoaparata!

Ispod sakoa nazirala se majica koja se jedva tako može i nazvati, a grudi je jedva uspjela sakriti od znatiželjnih pogleda. Izazovan stil upotpunila je cipelama na visoku petu, a cijela kombinacija jasno je ocrtavala njezinu savršenu liniju.

Inače, svi svjetski mediji posljednjih godinu dana pišu o vezi glumice i repera Machine Gun Kellyja. Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

Navodno je nedavno izjavila i kako bi se htjela udati za svog novog dečka. Golišava izdanja ni Megan i Machine Gunu nisu strana, a na društvenim mrežama se ne srame objaviti svoje polugole fotografije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene