''Bravo prijatelju!''

Dekoltirana Grubnićeva majica istaknula je ono na čemu posebno radi svako jutro, a jedna stvar je i više nego očita na prvi pogled!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 10 Maja Šuput i Marko Grubnić - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić - 3 Maja Šuput i Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić i Nikolina Pišek - 1 Marko Grubnić i Nikolina Pišek - 3 Marko Grubnić +21 Marko Grubnić - 7 Galerija

Marko Grubnić podijelio je fotku na kojoj je pokazao da svako jutro provodi u teretani, a svu pažnju privukli su zategnuti trbušni mišići koji su se isticali ispod dekoltirane majice.

Modni stilist Marko Grubnić ne skriva koliko vremena provodi vježbajući u teretani kako bi tijelo koje je već doveo do savršenstva, i dalje ostalo savršeno.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Često na svom Instagram profilu dijeli fotografije s treninga, a ovoga puta pokazao je pratiteljima svoju omiljenu vježbu i ujedno jutarnju rutinu. Riječ je o vježbi za ruke, a u majici bez rukava isticali su se i čvrsti mišići. Osim ruku, sve poglede ukrali su i zategnuti trbušni mišići koji su se nazirali ispod visokog dekoltea, a i više je nego očito da oko modnih kombinacija brine čak i kad je riječ o odlasku u teretanu. 

"Jutarnja rutina", napisao je Marko u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Bravo prijatelju", "Goriš", "Wow", "Munja", te mnoštvo emotikona gorućih vatrica nizalo se u nastavku. 

Izuzev vježbanja iznimno je potrebno paziti na prehranu pa tako Marko često dijeli i zdrave specijalitete koje jede po restoranima, ali i priprema doma.

Instagram profil prepun je njegovih oduševljavajućih modnih odabira u kojima uvijek izazove pažnju i sve poglede usmjeri uprvo na sebe.

Osim što uljepšava sam sebe, rado oblači i svoju najbolju prijateljicu Maju Šuput za nastupe, ali i show "Supertalenta".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 7 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 6 In Magazin: Petar Grašo - 2 +16 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Celebrity Grašo otkrio kako je zapravo trebalo izgledati njegovo vjenčanje s Hanom: "Imali smo tu romantičnu ideju, ali..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Šuput raznježila fotkom zbog koje su neki zaključili da dolazi prinova: "Isti badić, isti muž i isti grad, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene