vrijedilo je obilježiti!

Pobjednik našeg hit-showa skinuo je majicu da bi se pohvalio dodacima na tijelu, a jedan dio posvetio je Hrvatici koja ga je osvojila!

Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 1 Paula Tonković i Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 3 +19 Marco Cuccurin - 9 Galerija

Marco Cuccurin pohvalio se novim crtežima na svom tijelu.

Nakon useljenja u vlastitu kuću jedan od naših najpoznatijih influencera Marko Cuccurin pohvalio se i novim tetovažama na tijelu. Odlučio se za crteže japanske trešnje i jednog plesa - ča-ča-ča. 

Evo kako je objasnio svoj odabir. 

"Japanska trešnja - podsjetnik da uživaš u životu i iskoristiš svaki dan sretno i zadovoljno. Ča-ča-ča - što reći osim da je ples sa zvijezdama s gospodičnom Paulom Jeričević bio divan period koji je vrijedilo obilježiti", objasnio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Osim tetovaža do izražaja je došao i njegov isklesani torzo. 

"Kako si lijep, života ti", "Prekul", "Moj Maki", "Preslatka tetovaža", "Cool tetovaža", "Gori sve", pisali su pratitelji.

Inače, vikend je proveo odmarajući se u Puli, gdje se družio sa svojom bakom i prijateljicama. 

Marko se prije nekoliko dana konačno uselio u svoj novi dom, a sve je otkrio u videu na svom kanalu na YouTubeu, ali i u novoj objavi na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda oduševila mlađahnim izgledom, fanovi su oduševljeni novim fotkama: "Kakva moćna žena našeg doba, ti si kao vino!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 5 Sandra Perković Sandra Perković +25 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković pokazala tijelo u badiću i pozvala na ljetovanje u Hrvatskoj: ''Zahvalit ćete mi poslije!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene