Iskoristila priliku

Šuput objavila fotku sa zgodnim Ćorlukom, pa se odmah ispričala Franki i sve joj lijepo objasnila

Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju s nogometašem Vedranom Ćorlukom, a spomenula je i njegovu suprugu Franku Batelić.

Maja Šuput počela je nakon rođenja sinčića Blooma polako izlaziti i pohoditi razna događanja u gradu, a na jednom od njih srela je i umirovljenog nogometaša i pomoćnika Zlatka Dalića u našoj nogometnoj reprezentacije Vedrana Ćorluku pa iskoristila priliku za zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Sorry Franka što sam ti nakratko ukrala muža, ali nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon", napisala je Maja u svom duhovitom stilu i sve objasnila Vedranovoj supruzi Franki Batelić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Majo, ne kradi muževe, ti imaš već svoga", "Mogu se i ja slikat sa Ćokijem", "Bravo", poručili su joj obožavatelji.

Maja inače često dijeli zajedničke fotografije sa sinom Bloomom i vidi se koliko uživa u svakom trenutku majčinstva, no ovih je dana snimljena i u rijetkom izlasku bez njega kada se pojavila na otvorenju novog butika dizajnerice Aleksandre Dojčinović i plijenila pažnju upečatljivim stajlingom.

Podsjetimo, Maja je u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i snimila novu All Stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu se ponovno našla u ulozi voditeljice, zajedno s Franom Ridjanom.

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 2 +0 Grupa Hurricane - 1 Celebrity Seksi djevojke iz Hurricanea raspričale se o događajima nakon pobjede vatrenog Talijana, dotaknule se zanimljivih detalja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene