Opet sve skrivala!

Kylie Jenner rodila je drugo dijete, sretnu je vijest neko vrijeme tajila, a onda objavila preslatku fotku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner i Travis Scott dobili su drugo dijete, a sretnu su vijest objavili i potvrdili na društvenim mrežama.

Reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, 24-godišnja Kylie Jenner i 30-godišnji reper Travis Scott dobili su drugo dijete, a to su uspješno tajili nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) objavila snimke Trudna Kylie Jenner javila se s koncerta svojeg dečka na kojem je poginulo osmero ljudi, s njom je bila i njihova trogodišnja kći

Kylie je sretnu vijest obznanila na svojem profilu na Instagramu, i to objavivši crno-bijelu fotografiju sićušnog dječjeg dlana.

"2/2/22", napisala je kratko uz fotografiju i emotikon plavog srca, a iako nije napisala spol djeteta, prema pisanju britanskog The Mirrorarodila je dječaka, čije se ime također još ne zna.

Kylie je vijest o trudnoći potvrdila na društvenim mrežama u rujnu prošle godine kada je objavila preslatki video u kojem se vidi pozitivan test na trudnoću, kako je Travis grli i mazi, pregled na ultrazvuku, a u videu se pojavila i njihova četverogodišnja kći Stormi.

Kylie i Travis su Stormi dobili u veljači 2018. godine te su godinu dana kasnije raskinuli i ostali bliski prijatelji, no par se prošle godine ponovno romantično povezao, što je njima blizak izvor potvrdio za E! i rekao da su još uvijek ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Zanimljivo je da je i njihov novorođeni sin na svijet stigao tek jedan dan nakon rođendana starije sestre Stormi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) +4 Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Celebrity Legendarni glumac objavio rijetku fotografiju sa svojom djecom, za prizor za pamćenje zaslužna je njegova lijepa supruga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene